11Ovde ne mora niko ništa.

“Ljubav je zakon koji ovde funkcioniše”

Ovaj sajt je namenjen prvenstveno ljubiteljima prirode i zdravog načina života.
Svi vole da su uspešni u nečemu i da se nalaze u društvu uspešnih.
Svi bi takođe voleli da pripadaju timovima koji vrede i kompanijama koje su na dobrom glasu.
Mi smo krenuli tim putem. To je put zdravlja, sreće i uspeha.

Savremen čovek se mnogo udaljio od prirode i mi pokušavamo da jednim zdravim pristupom informišemo ljude i ukažemo na to da je povratak sebi i prirodi rešenje ili pravi put. Nekada smo krenuli da radimo samo zbog sebe i svojih potreba ali to znanje sada dajemo i prenosimo vama i drugima.

Bavimo se porodično ručnom proizvodnjom prirodnih melema i sapuna okviru aktivnog poljoprivrednog gazdinstva. Potvrdu vidite ovde.
Takođe sarađujemo sa drugim domaćinstvima i kompanijama koje su na dobrom glasu. Tu su na sajtu određeni proizvodi naših ozbiljnih partnera koji su takođe istih ili sličnih interesa. To od srca samo preporučujemo preko našeg sajta. Vidite ugovore ovde.
Ostali sadržaj na sajtu je više informativnog i edukativnog karaktera koji je najviše autorski ili je pruzet u saradnji sa našim poslovnim partnerima. Sve druge podudarnosti su samo slučajnost i ako primetite nešto ili imate bolji predlog, vi nas kontaktirajte. Razmotrićemo to i bićemo vam zahvalni.

Takođe smo lično zadovoljni korisnici istih. Nama priroda više treba nego mi noj pa zato uzimamo iz prirode ono što je najbolje za nas. Zato ako želite krenite sa nama istim putem jer to zaslužujete!

Na sajtu će te naći ručno rađene meleme i sapune a imamo i druge proizvode iz naših domaćinstava.

NAPOMENA:

To je ograničena proizvodnja jer se sve radi ručno. 

Međutim na mnogim proizvodima sa našeg sajta u internet prodavnici će te naći pored (nema na stanju).

Osnovni problem je to da je kod jednog najaktivnijeg člana našeg domaćinstva 2022. god. nastupila invalidnost zbog bolesti. Sa time su nam proizvodni kapaciteti pali pa najviše proizvoda samo preporučujemo.

Ostavili smo tekstove o proizvodima jer to neko može iskoristiti da bi se time dodatno edukovao ili proširio svoja znanja. 

Postoji ona dobra izreka: “Ono što ne bi ste pojeli nemojte stavljati na vašu kožu“.
Veoma je tačna jer koža upija ili jede sve što nanesemo pa se to vrlo brzo nađe u krvotok i daje odlazi do brurega i jetre.
“Naša koža prepoznaje prirodne supstance i ugrađuje u sebe a višek ne upija ili izbacuje” pa shodno tome smo se i mi bazirali na proizvodnji proizvoda koji su takoreći jestivi.
Priroda neguje, hrani, podstiče regeneraciju i najbitnije “ne truje”.
Naši proizvodi nisu hemikalije, nisu hemijske formule prirodnih jedinjenja i vitamina, nisu supstnce koje koža ne može da optimalno iskoristi pa shodno tome smo samo pravili uži odabir bilja i lekovitih sastojaka (u dovoljnoj meri) koji mogu bolje da odneguju ili pomognu kod nekog problema. Proizvodi su namenjeni svima od rođenja pa do kraja života.
Naši proizvodi se prave od domaćih jestivih ulja ili ulja proverenih proizvođača a ostale proizvode i biljke beremo sa naših porodičnih domaćinstava. Ono što nam je potrebno a nemamo (drugo lekovito bilje, pčelinji vosak, propolis i drugo) mi uzimamo takođe od ozbiljnih porodičnih gazdinstava sa naših područja. Naravno na kraju svega se naši proizvodi daju na analize (javno zdravlje N.Sad) i dobija se potvrda o ispravnosti, radi potvrde svega ovoga navedenog i radi dalje preporuke istih. Vidite potvrde ovde.
Zbog svega ovoga su naši proizvodi potpuno bezbedni i samo proverite sastave, u opisu ili na deklaracijam, da kojim slučajem niste alergični na neku od biljaka. U tom slučaju potražite sličan proizvod ili nam se javite da vam po specijalnoj porudžbini, ako je to moguće, napravimo proizvod po vašoj meri.

Naravno da mi imamo lepih i pravih zdravstvenih iskustava ali ako ste ipak ozbiljno bolesni vi se prvo obratite vašem lekaru. Prirodu naravno uvek možete i trebate koristiti.

Ovaj sajt je namenjen prvenstveno pravoj preventivi i pravoj praksi prirodne zdravstvene brige o sebi a ne lečenju.
Ponekad to popravljanje sopstvenih “uslova za život” (nađite opširnije na sajtu ovde) bolje deluje nego neki lekovi i daje bolju iskoristljivost istih ako se koriste uporedo ali se moramo pravno ograditi zbog nekih koji očekuju da je prioda magični štapiić. Iako mnogi više vole odmah senzacije kod korišćenja prirode, toga nema, ali kada se nešto popravi to uglavnom ostaje trajno.
Nema čarobnog štapića ili pilule pa shodno tome ipak koristite prirodu jer ona ne odmaže. Ali ako vam se i to učini malo onda povećajte dozu. Priroda je naša potreba!

“Što više upoznajemo sebe lakše će mo da pomognemo i razumemo druge”
Svi smo mi na istom putu. To je put razvoja. Postanite zato najbolja verzija sebe!

Uverite se u nas i postanimo dugoročni saradnici i prijatelji!
Mi ne ubeđujemo nikoga jer:
“Ubeđen postaje nabeđen ali zato uveren postaje naš dugoročni saradnik i prijatelj”

Pitanja, vaše recepte, savete ili ostalo možete poslati kroz rubriku kontakt. ili nas kontaktirajte telefonom.

Tel 064/127-85-65