Prirodna krema za – Eksceme (gljivice, bakterije i psorijaza) 50ml

with Нема коментара

Ova krema je jako koncentrovan   melem. Ova krema ima u osnovi   jako koncentrovanu i široku   paletu biljaka (kamilica, neven,   majčina dušica, bosiljak,   ruzmarin, kantarion, hajdučka   trava). Pravi “švedski sto” za kožu  i kožne ćelije. Koža jede sve što nanesemo pa joj ovi satojci daju energiju, podsticaj za regeneraciju, otpornost i dugotrajnu lepotu. Potpuno je jestiva i spravljena je od ulja i bilja koja neguju, hrane i regenerišu ćelije.

Ono što je bitno da koža pojede sve bez otpora i usput unese do svake i najdublje ćelije supstance koje ubrzano regenerišu ćrlije kože i eliminišu potencijalne viruse, bakterije pa i razne gljivice.

To su poznati narodni sastojci propolis i ono što je posebno važan sastojak je ulje divljeg origana.

Propolis je u mnogim problematičnim slučajevima blagotvoran ali ponekad nedovoljan. Međutim kada je u kombinaciji sa uljem divljeg origana daje prave rezultate. Dovoljne mere ovih supstanci su takođe dugo vremena vagane i dobijena je krema koja pomaže i čak kod najtežih kožnih problema. Narvano usput još i neguje kožu. Važno je znati da je ulje divljeg origana izuzetno ljuto ili peče prejako ako je samo za sebe. Ono je i samo za sebe izuzetno skupo pa i donekle opravdava cenu kreme ali krajnja cena kreme nije preskupa jer daje odlične rezultate.

Ko je probao da koristi oralno ulje divljeg origana, dobro zna o čemu pričam. Ljutinu je teško ugasiti pa čak i vodom. Kao takvo ne sme ići na kožu već se određena i izbalansirana mera neutrališe jestivim melemom. Tada ne peče i prolazi kroz kožu nesmetano jer ga koža i ćelije takoreći pojedu.

Više o ulju divljeg origana pročitati na našem sajtu ovde. Ova krema prodiranjem duboko u tkivo, neutrališe čak i bakterije koje su mutirale na lekove ili farmaceutske kreme. Bakterije i virusi se ne mogu mutirati i prilagoditi na tako jak satojak kao što je ulje divljeg origana. Korišćenjem origanovih tableta ili ulja oralno se ne dopremaju dovolje i potrebne mere tih supstanci do željenih mesta ili problemima na koži. Zato je preko kože ovo pravo rešenje.
Rezultati su vidljivi i očito zadovoljavajući još od prvog mazanja. Lepe je teksture i lako se upija u kožu. (vidi sliku)

Radi predrostrožnosti prvi put namazati kremu u tanjem sloju da bi se videla reakcija i da bi se zatvorile možda neke, ako ih neko ima, otvorene ranice na koži. Ako mislite da ste alergični na nešto ili neku supstancu ove kreme onda namažite prvo kremu na podlakticu da bi videli reakciju. Kožu treba mazati i posle nestanka vidljivih tragova ekscema spolja da se iz dubine regenerišu ćelije i izbace potencijalno zaostale opasne bakterije. Ponekad se desi da koža odbaci prvi sloj kože, kod dugogodišnjih problema, jer je podigla najzad svoj metabolizam. Posle toga dođe mlada i lepa koža. Jedini problem je ako ste alergični na neku od biljaka. Vidite satav. Našoj koži je potreba priroda a ne hemikalije ili kreme koje nisu sto posto jestive. Vidite sastave vaših krema. “Ono što ne bi smo jeli ne bi trebalo da mežemo na kožu” Ovo je zato pravi izbor. Krema se radi ručno pa su svi prirodni sajstojci jako iskoristljivi za naše kožne ćelije. U kremi ne postoje veštački konzervansi ili veštačke formule priordnih jedinjenja i vitamina itd.
Ako se ekscemi (psorijaza) pojavlju i dalje ili se vraćaju posle izvesnog vremena onda treba postupiti radikalnom rešenju. Ako se proceni da je ovo problem od starta onda bi bilo bolje odmah to i uraditi. To je pravo čišćenje organizma, creva i podizanje imuniteta. Tu treba potražiti prave stručnjake za prirodu jer je više onih “rekla kazala” i onih sa pogrešnim uverenjem nego onih koji imaju pravu alternativnu medicinsku praksu zdravstvene brige. Krema je obavezna i dalje spolja.

O pravoj i jedinstvenoj detoksikaciji jedinim medicinskim lekovitim sredstvom u srbiji će te potražiti informacije na našem sajtu ovde. Naše kreme ne sadrže veštačke konzervanse ili neke hemkalije. Vidite sertifekate sertifikate ovde.
Neto kreme je 50 ml. Pakovana je u providnoj flašici sa dozerom. Datum pakovanja je ispisan na ambalaži. Držati je na normalnoj sobnoj temperaturi i ne mora u frižider. Rok trajanja je 2 godine. Ako kojim slučajem niste zadovljni, možete je vratiti odmah i mi će mo vam vratiti vaše pare.

Cena kreme: 600 RSD + PTT

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas telefonom 064/127-85-65 ili pišite u rubriku kontakt.

Ako nemate dodatnih pitanja onda preko internet prodavnice klikom ovde Kupi Odmah

Leave a Reply