Mirisni sapuni

with Нема коментара

mirisnisapuniNarod je navikao da ocenjue neki proizvod po mirisu, boji, pakovanju, reklami ili nazivu sapuna više nego stvarno šta je u sastavu tog proizvoda. Naravno da je lepše na oko uvek prodajnije i mi smo se postarali za to da naši proizvodi budu adekvatne veličine za ruku i lepog izgleda.
U veoma velikom broju sapuna sa tržišta se dodaju veštački mirisi ili hemikalije a mi to ne želimo. Većini ljudi koji obožavaju prirodu jasno su razgraničili da im je bitnija 100% prirodna nega nego sam miris. Samim time je i cena niža. Čak većinu osoba neinteresuju ni boje tih sapuna jer su takođe mnoge veštačke. Zbog toga smo se mi bazirali na prirodne boje bilja: zelenu boju, žutu i belu. Imamo u planu i druge takođe prirodne. To su uglavnom i naši dodaci u sapunima.
Ono što mi predlažemo jesu sapuni sa 100% prirodnim eteričnim uljima ili tamjanom. To naravno dosta podiže cenu samog sapuna ali to je upravo ono ispravno. Tečni poznati i primamljivi mirisi nisu prirodni.
NAPOMENA: Problem eteričnih lja je taj što na većim spoljnim temperaturama isparavaju i ako sapuni negde duže stoje na toplom se efekat mirisa drastično smanjuje. Efekat se isto smanjuje prilikom korišćenja sapuna od nedelju do dve dana. Hemikalije su postojane, čak i do kraja korišćenja sapuna, ali mi smo jasno reli da ne želimo hemikalije. Da još pojasnimo onima koji imaju neke dileme. Sapuni se dobijaju hemijskim procesom, hladnom saponifikacijom, ali se na kraju ipak dobija prirodno i neotrovno jedinjenje koje se zove prirodni sapun. Na analizama koje smo radili radi potvrde naših znanja “hemikalija nema”.
Ako ste i vi rekli “ne” hemikalijama onda smo na istom putu. Mi istražijemo i prihvatamo čak i ponude adekvatnih rešenja ili predloge korisnika. Mi već imamo neke predloge i sapune u planu. Nadamo se da će mo u skorije vreme izaći u susret vama i drugim našim korisnicima i sa ovakvim sapunima. U skorijo budućnosti biće sapuni sa još ekskluzivnim pakovanjem.

Zbog zauzetosti za sada pravimo samo po porudžbini sapune sa mirisom eteričnog ulja lavande.
Možete izabrati bilo koji iz naše ponude i mi će mo vam pripremiti to. Doplata je 100 dinara po sapunu.

Porudžbine na telefon: 064/127-85-65

Leave a Reply