Lutajuće srce bez bakra

with Нема коментара

31

(tekst pripada grupaciji -uslov za život -magnetno polje zemlje)

Magnetna terapija je bezbolna, jednostavna za primenu; namenjena pre svega za preventivu, ali može biti od koristi u ublažavanju i otklanjanju mnogih tegoba ili služiti kao pomoćno sredstvo u lečenju velikog broja hroničnih bolesti… Magnetni nakit koji Vam preporučujemo pravljen je od nealergijskih materijala rodijuma i medicinskog čelika. Pojedini komadi sadrže bakar i pozlatu koja kod preosetljivih ili kod osoba alergičnih na bižuteriju u nekim slučajevima može izazvati alergijsku reakciju.
Lutajuće srce je jedan primerka nakita sa kojim je možda najbolje započeti magnetnu terapiju. Ovde je reč o lutajućem srcu bez bakra. Lutajuće srce sa bakrom i ulogom bakra poražite na drugom odgovarajućem označenom tekstu na našem sajtu.

Ostali slični proizvodi su Hepi disk bez bakra i Hepi disk sa bakrom. Osnovna razlika je u bakru zbog odrećenih osoba koje su možda alergične na bakar i druga razlika je u obliku zbog boljeg postavljanja na majcu, kosu ili drugi deo garderobe. Uzmite ono što vam odgovara, pronađite na sajtu ili prodavnici a možete i pitati prethodno za savet.

Sam naziv govori o izgledu i kako se koristi. U samom lutajućem srcu se nalazi prirodni magnet i to snage 2200 gausa, što je dosta jače nego obična narukvica (1200g.) ili lančić (1200g.). Po ceni je čak i jeftinije. Može da se pomera i koristi na telu od glave do pete i to sve u zavisnosti da li je u preventivnom smislu ili se sa njim gađa ciljano, bolno mesto radi bržeg oporavka. Može se koristiti jedno ili više lutajućih srca. U programu naše energizacije pokriva oko 20 kg naše težine. Nije magično za teže bolesti jer mora toga više i još nešto drugo ali je veliko olakšanje i ništa bolje nema na tržištu. U tkivu ispod srca se pojačava metabolizam ćelija na svim nivoima kao i osnovno zdrava cirkulacija. Polarizovana krv (razdvojene krvne ćelije) posle lakše putuju celim telom a željeno mesto se brže oporavlja. Mogu se sa njim i stimulisati akumpukturne tačke.

images-51
Nošenje srca i savetuje se kod svih bolnih procesa, kod preloma, kod problema sa koštano-zglobnim sistemom… Neka glavobolje, migrene, bolovi u vratu i kičmenom stubu, loša cirkulacija, vrtoglavice, bolne menstruacije i predmenstrualni sindrom postanu za Vas prošlost.
Ako spadate u osobe koje su pod stalnim stresom, ako ste depresivni, neraspoloženi, imate problema sa nesanicom, ako vas muče hormonski problemi možete nositi lutajuće srce u toku noći na vrhu glave, predeo hipofize, čime ćete stimulisati lučenje melatonina koji se smatra hormonom mladosti.
Više o magnetnoj terapiji u tekstu sa našeg sajta. Obavezno pročitati ovde.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas telefonom 064/127-85-65 ili pišite u rubriku kontakt.

Lutajuće srce bez bakra je trenutno na akciji i poručite po promtivnoj ceni u našoj internet prodavnici klikom na link ovde Kupi Odmah. 

Ostale proizvode sa prirodnim neodinijumskim magnetima iste firme, možete pogledati klikom ovde na link.

Leave a Reply