Prirodna krema za negu kože – Propolis -Regenerativna krema

with Нема коментара

Ova krema ima u osnovi jako   koncentrovanu i široku paletu   biljaka (kamilica, neven,   majčina dušica, bosiljak,   ruzmarin, kantarion, hajdučka   trava). Pravi “švedski sto” za   kožu i kožne ćelije. Koža jede   sve što nanesemo pa joj ovi satojci daju energiju, podsticaj za regeneraciju, otpornost i dugotrajnu lepotu. Koža se sa ovom kremom jako brzo regeneriše zbog svega u sastavu i pogotovo dominantog nevena i sastojka, dara prirode, propolisa. Ova krema jednostavno postaje neodoljiva, pa i naša svakodnevnica. Našoj koži je potreba priroda a ne hemikalije ili kreme koje nisu sto posto jestive. Vidite sastave vaših krema. “Ono što ne bi smo jeli ne bi trebalo da mežemo na kožu” Ovo je zato pravi izbor. Krema se radi ručno pa su svi prirodni sajstojci jako iskoristljivi za naše kožne ćelije. U kremi ne postoje veštački konzervansi ili veštačke formule priordnih jedinjenja i vitamina.
Podloga ove kreme je maslinovo i kokosovo ulje a konzervans je pčelinji vosak.

Ovde je dominantan neven kao pravi satojak za zrelu kožu koji želite koristiti i još kao jako dobar podsticaj za regeneraciju.
Propolis je sastojak koji je dodat i izdvaja ovu kremu pa je čini pravim melemom.

O propolisu se puno zna ali ukratko da ponovimo.
Propolis je sačinjen od oko 55 raznolikih biljnih smola i voska što sve to pčela prerađuje pomoću sekreta pčelinjih žlezda. U propolisu ima vitamina E, C1, B1, B2, B5, B6, amino kislina, minerala, gvožđa, kalcijuma, fosfora, selena, hroma, mangana, cinka, bakra, kalijuma, kobalta, olova, magnezijuma i barijuma, kao i scitogena, eteričnih ulja, cvetnog praha, biljnih hormona, peluda, fenola, balzama i flavonida-krizina, galantina, apigenina, kempferola, kvercetina i drugo.
Lekovita svojstva koja su najpoznatija je da deluje odlično protiv bakterija i virusa. Smatra se prirodnim antibiotikom.

Onemogućava da se razviju virusi koji su uzročnici herpesa i deluje kao antimikotik protiv nižih vrsta gljivica.
Pogodna je najviše za lice i ruke a može i za druge delove tela po potrebi.

Odlična je za probleme sa mladalačkim bubuljicama ili za regeneraciju tkiva gde je već bio problem.

Miriše blago na propolis. Jako je lepo razmaziva i fine teksture. (vidi sliku)

Zbog toga dugo traje. Nije premasna i upija se lako u kožu za minut. Daje odličan osećaj odmah pri mazanju i odmah se primeti kako koža postaje mekša, lepša i nežnija. Probleme na koži, ako postoje, odmah primetno umiruje. To mogu biti herpesi, ubodi insekata, bubuljice, alergije, zarastanje ranica i drugi problemčići. Namenjena je svakodnevnu upotrebu a pogotovo problematičnijim tipovima kože. Samo je treba koristiti jer koži treba vreme da odbaci nepravilnosti i zameni stare kožne ćelije za mlađe. Ono što priroda popravi to ostaje drugotrajnije. To ne treba izgubiti iz vida i samo je onda vaša briga da redovno održavate vašu kožu “samo prirodom”. Naše kreme ne sadrže veštačke konzervanse ili neke hemkalije. Vidite sertifekate sertifikate ovde.
Neto kreme je 50 ml. Datum pakovanja je ispisan na ambalaži. Držati je na normalnoj sobnoj temperaturi. Ne na suncu i ne mora u frižider. Rok trajanja je 2 godine. Ako kojim slučajem niste zadovljni, možete je vratiti odmah i mi će mo vam vratiti vaše pare.

Cena kreme: 400 RSD  + PTT

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas telefonom 064/127-85-65 ili pišite u rubriku kontakt.

Ako nemate dodatnih pitanja onda preko internet prodavnice klikom ovde Kupi Odmah

Leave a Reply