Pogled na svet

with Нема коментара

Mi svi verujemo u nešto ili neke stvari ali često puta i nismo sigurni da je to nešto ispravno jer smo se više puta u životu razuveravali od stvari u koje smo duboko nekada verovali. To je zato što nam je neko ubacio program ili smo nasledili mnogo pogrešnih uverenja od okoline koje nam ne služe najbolje. To nas više koči i sputava ali kada to prepoznamo shvatimo da to možemo menjati.
Moramo dozvoliti sebi da učimo, čitamo i slušamo bez obzira koliko nas ponekad uverenja udaljavaju od toga. Problem je u nama jer naš svesni um najčešće odbacuje promene, makar to bila samo misao, ma koliko bile dobre i u našem interesu. Tu se možda pojave predrasude i strahovi što je i normalno po prirodi čoveka. Zavirite više u svoje srce jer ono zna bolje vaše potrebe i želje. Te želje često puta nisu u skladu sa svesnim umom i sadašnjim pogledom na svet.
Kada promenimo pogled na svet, ujedno i menjamo uverenja pa tako i naš organizam i ćelije reaguju adekvatno na promene i prilagođavaju se sredini koju vidimo i osećamo a ne u možda onakvoj kakva jeste i u kakvoj stvarno živimo.
Svakodnevne misli utiču na naše zdravlje i trebalo bi svakodnevno da imamo više pozitivnih od negativnih misli. Dans u društvu koje živimo ima više negativnih misli i pogrešnih uverenja. Upravo se trebamo odupreti od svega toga i imati svoj pogled na svet. Bolja i lepša percepcija stvara više lepih i pozitivnih misli koje nam daju veru i ljubav koja je neophodna za napredak. Ako su te promene pozitivne kao i misli koje imamo tokom dana, promeniće se i naše zdravlje. Spajaćemo se na novim stvarima i pozitivnim ljudima i događajima. To je kreacija. Nemojte se iznenaditi kada vam kako kažu su vam odjednom procvetale ruže u životu. Znajte da je to nagrada za lično ulaganje radom na sebi. Radite ono što volite i ono što vas veseli. Nemojte stalno raditi ono što su drugi pokušavali celoga života da naprave od vas ili ono što niste. Jedino je rešenje da vi iskreno odlučite da menjate sebe u osobu koju ste priželjkivali celoga života.
Naše zdravlje je posledica naših misli, uverenja i načina života!

Menjajte svoj pogled na svet.

Život je lep kada se živeti zna.

Leave a Reply