Prirodna krema za negu kože – Hidrantna krema

with Нема коментара
Ova krema ima u osnovi jako   koncentrovanu i široku paletu   biljaka (kamilica, neven, majčina   dušica, bosiljak, ruzmarin,   kantarion, hajdučka trava i   eterično ulje narandže. Pravi   “švedski sto” za kožu i kožne ćelije. Koža jede sve što nanesemo pa joj ovi satojci daju energiju, podsticaj za regeneraciju, otpornost i dugotrajnu lepotu. Koža se sa ovom kremom jako brzo regeneriše i lakše upija zbog svega u sastavu. Podloga ove kreme je maslinovo i bademovo ulje, umesto kokosovog , kao kod drugih krema. Ova krema jednostavno postaje neodoljiva, pa i naša svakodnevnica. Našoj koži je potreba priroda a ne hemikalije ili kreme koje nisu sto posto jestive. Vidite sastave vaših krema. “Ono što ne bi smo jeli ne bi trebalo da mežemo na kožu” Ovo je zato pravi izbor. Krema se radi ručno pa su svi prirodni sajstojci jako iskoristljivi za naše kožne ćelije. U kremi ne postoje veštački konzervansi ili veštačke formule priordnih jedinjenja i vitamina.
Konzervans je pčelinji vosak a ovde je dominantan neven kao pravi satojak za zrelu kožu koji želite koristiti i još kao jako dobar podsticaj za regeneraciju.
Bademovo ulje je odlično ulje za ishranu kože i lako prodire u dublje slojeve kože gde bolje hrani i potkožno tkivo noseći sa sobom i druge potrebne sastojke. Krema ima blaga antibakterijska svojstva. Pogodna je najviše za lice i ruke a može i za druge delove tela po želji. Najviše je koriste osobe sa suvijom kožom. Miriše blago na neven, badem i bilje. Jako je lepo razmaziva, hidrantnija je od ostalih i fine je teksture. (vidi sliku)
Zbog toga dugo traje. Nije premasna i upija se lako u kožu za minut.
Daje odličan osećaj odmah pri mazanju i odmah se primeti kako koža postaje mekša, lepša i nežnija. Samo je treba koristiti jer koži treba vreme da odbaci nepravilnosti i zameni stare kožne ćelije za mlađe. Ono što priroda popravi to ostaje drugotrajnije. To ne treba izgubiti iz vida i samo je onda vaša briga da redovno održavate vašu kožu “samo prirodom”.
Eterično ulje narandže je sastojak koji daje izuzetan ton kremi.
Djeluje kao antidepresiv, antiseptik, antispazmodik, dezodorans i stimulator cirkulacije. Još bitno je da ima sastojke (limonen i D-limonen) koji sprečavaju štetno delovanje slobodnih radikala u koži i još imaju antikancerogeno delovanje. Naše kreme ne sadrže veštačke konzervanse ili neke hemkalije. Vidite sertifekate sertifikate ovde.

Neto kreme je 50 ml. Pakovana je u providnoj flašici sa dozerom. Datum pakovanja je ispisan na ambalaži. Držati je na normalnoj sobnoj temperaturi. Ne na suncu i ne mora u frižider. Rok trajanja je 2 godine. Ako kojim slučajem niste zadovljni, možete je vratiti odmah i mi će mo vam vratiti vaše pare.
 
Cena kreme: 400 RSD + PTT
 

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas telefonom 064/127-85-65 ili pišite u rubriku kontakt.

Ako nemate dodatnih pitanja onda preko internet prodavnice klikom ovde Kupi Odmah

Leave a Reply