Prirodni domaći sapun – Protiv peruti

with Нема коментара

sapun-za-perut
(pogodan za masnu kožu, kosu i perut)

Ovaj prirodni sapun je napravljen od jestivih materijala.

Podloga ovog sapuna je naš prirodni sapun od domaće svinjske masti (imate ovde na sajtu) jer on dobro razmašćuje kožu i pore bez iritacije ili trovanja organizma.

U ovaj sapun je dodato zeolita više nego kod drugih sapuna koji ima zadatak da isčupa hemikalije, teške metale, viruse, bakterije i toksine iz pora kože ili namenski kod peruta iz mikro pora kože na glavi. Drugi sapuni nedovoljno razmašćuju ove pore pa i ako imaju zeolita u sebi biće nedovolno delotvorni ako je perut u pitanju. Praksa je pokazala da se pore moraju dovolnjo razmastiti i očistiti da bi ovaj drugi sastojak, zeolit za oralnu primenu, uradio svoj posao. Sapun još i dodatno usput hrani kožne ćelije pa je ciljano, radi brze regeneracije kože, dodata kopriva u dovoljnoj meri ili narodski rečeno “lek za sve boljke”. Ovaj sapun zbog svoji svojstava odlično podstiče regeneraciju. Sapun je visoke tvrdoće i dugotrajan. Zelenkaste je bolje i lepo je doterana pena tako da pranje kose postaje uživanje.

Sapun treba utrljati ili naspunjati kožu glave i po mogućstvu da odstoji nekoliko minuta. Tako se postiže pun efekat.

Videćete posle prvog pranja je osećaj potpuno drugačiju. Ako je bilo svraba on nestaje ili se svodi na minimum. Perut se odmah isto smanjuje. Posle drugog ili trećeg pranja već i perut nestaje skroz ili je zanemarljiv. Posle mesec dana korišćenja ovog sapuna na svakih nekoliko dana će koža glave i kosa biti primetno zdravija. Samo koristite jer ne truje… Priroda je naš saveznik!

Mnogi ocenju proizvode po mirisu, peni ili reklami pa potrče za industrijske proizvode koji mnogo obećavaju. Osim što su preskupi to su hemikalije koje i dalje truju kožu i dodaju hemikalije u mikro pore u koži glave. Ništa trajno dok se ne okrenemo prirodi.

Sapun je neutralnog je mirisa i nije onako neugodan kako mnogi pomisle kada se pomene prirodni ili domaći sapun. U stvari sve se može, čak i sa prirodnim materijalima može da se napravi lošije ili bolje. Mi smo se potrudili da zbog naših potrošača napravimo najbolje za najnižu cenu. Proverite.

Ono što bih dodao, kao osnovnu karakteristiku naših prirodnih sapuna i zašto ih treba koristiti je:

“Oni dugo traju, lepo pene, lepo čiste kožu, hrane i neguju kožu i najosnovnije je da ne truju kožu i organizam.”

Posle pranja sa našim proizvodima je koža meka, nežna i lepa. Uzmite ono što vam najviše odgovara po ceni i satavu.

Mnogi su neznajući ovo godinama koristili hemiske ili industrijske sapune (hemikalije-otrovi za kožu i telo-lepo upakovani u lepe ambalaže i sa lepim mirisima) pa je vremenom koža postala osetljivija i izmorena od hemije. Kod nekog je postala suvlja, kod nekog masna, kod nekog jako osetljiva, nekom nastane perut i zato je vreme da prestanete sa trovanjem spostvenog organizma i probate prirodu. Svedoci ste da mnogi ljudi kada im natane ovako perut, kako sam opisao, potraže pomoć kod lekara, preko interneta ili apoteci pa dobiju opet nazovimo lek ili hemikalije. Kako će hemikalije da izleče perut ako je perut nastao zbog prekomernog izlaganja kože glave hemikalijama? Samo treba uključiti zdrav razum i biće vam jasno. Samo priroda, dovoljno jaka i adekvatna problemu. Ovaj sapun će vam pomoći da se regeneriše vaša masna koža i pogotovo koža glave. Kasnije možete preći na drugi prirodni sapun. Ako ste već koristili i do sada priodu, odlično! Vi birate! Ograničena je proizvodnja ovog sapuna jer se ručo izrađuje u našem gazdinsvu. Vidite sertifikate ovde.

Sapun je lepo upakovan u provindu foliju sa deklaracijom sa zadnje strane. Tako sigurno nećete pogrešiti o kom sapunu je reč ako poručite više različith sapuna. Neto sapuna je oko 90 grama bez obzira na oblik.

Cena ovog sapuna je: 80 RSD + PTT

Telefon za pitanja i poručivanje: 064/127-85-65

ili Kupi Odmah

Leave a Reply