Uslovi za život čoveka

with 1 коментар

uslovi-za-zivotNađite vremena za ovu objavu jer ovde može početi Vaš novi život!

-UVOD-

-Osnovne stvari o uslovima za život o kojima bi trebalo svi da znaju-
SVI USLOVI ZA ŽIVOT ČOVEKA SE DOPUNJAVAJU I JAKO JE VAŽNO ŠTO IMAJU MEĐUSOBNI UTICAJ.

DA BI DOBILI NAJBOLJE OČEKIVANO BI TREBALO POPRAVLJATI SVE USLOVE U DOVOLJNOJ MERI I NA PRAVI NAČIN. Vidite sliku.

Svi uslovi za život su podjednako važni i ne možemo popravljati samo na primer ishranu a ostale zanemarivati kao da ne postoje!

Popraviti pola uslova je i pola zdravlja a da li zaista želite imati puno i kompletno zdravlje?

Naravno, sve treba popravljati na pravi način a ne kako bi neko voleo i hteo. Ne činiti ništa je gore ili činiti pogrešno je najgore. Niko ne brani, može ko kako hoće, ali je bolje kako je provereno.

Popravljanjem pola svojih uslova dobijamo i pola zdravlja. (vidi sliku) “Idemo li lakšim putem zanemarivanja i ignorisanja, život će nam biti kraći i teži” Može i obrnuto. “Ako uradimo sve što je u našoj mogućnosti onda život postaje pravo uživanje”

Zbog nerazumevanja svega ovoga čućete a i zajedno smo svedoci da je kod nekog nešto negde delovalo pa je rešio neki svoj problem a kod drugih nije to isto delovalo iako su koristili pored toga i mogo više nekih drugih stvari. Tu nastaju zbrke i razna uverenja koja su najčešće pogrešna jer nisu razumeli pravu prirodu stvari i svoje uslove za život. Naićićete možda tako istraživaajući na učitelje koji će vas učiti o životu i zdravlju ali nasuprot toga nisu sredili ni svoj lični život. Mi ono što pričamo i pokušavamo da vas informišemo ili poneke koji žele naučimo “mi smo to prvi i uradili” Mi smo primer!

Ne obacujte ništa dok ne sagledate sve opcije ili dok ne dozvolite sebi da se uverite.
USPORIMO SVI SOPSTVENI PROCES STARENJA, REGENERIŠIMO SE I POPRAVIMO VEĆ POSTOJEĆE STANJE NAŠEG ORGANIZMA.
PODMLADIMO SE I ŽIVIMO SA STILOM….!!!
Malo detaljnije će te pročitati o uslovima za život, tekst sa naslovne strane, na linku ovde a još detaljnije o svakom na sajtu ili u fb. Grupi- Prirodna Magnetna Terapija Grupa
PITANJA -KONSULTACIJE -SAVETI

Vaš savetnik,

Kordinator fb grupe Goran Antanasijević

Tel. za konsultacije : 064/127-85-65

One Response

  1. […] Najčešći okidač mnogih savremenih bolesti je stres. Bar tako kažu ali to je samo krajnji problem jer je to samo izliv prekomerno brojnih slobodnih radikala koji kružeći po organizmu nekontrolisano pokidaju najsllabije tačke nekog dela tela ili organa. Tada se javlja posledica ili zdravstveni problem. Onda najčešće kažu ili će te čuti da je stres problem ali problem je bio i postojao daleko pre. Da je organizam bio dovoljno otporan onda toga ne bi bilo. Rešavanje ili saniranja posledica daju samo kratkotrajna rešenja a trebalo bi napraviti neke promene i navike od pre da bi zdravlje bolo mnogo bolje i kvalitetnije. Nešto od toga imate na našem sajtu o uslovima za život ovde. […]

Leave a Reply