ZEOLITI KAO SUPLEMENTI

with Нема коментара

ispijanje-vode(tekst pripada grupaciji -uslov za život -detoksikacija)

 

DA LI ZEOLITE KOJI SU SUPLEMENTI TREBA UZETI U OBZIR ZA OZBILJNO LEČENJE?

Da dodamo i naučimo još malo informacija o zeolitima za oralnu primenu a pogotovo da napravimo razlike.

Problem dovoljne mere kod zeolita je vrlo važan ako želimo ozbiljan zdravstveni pomak. Ljudi bi po nekoj logici linije manjeg otpora i drugih logika da sa malo dobiju mnogo efekta ali to u praksi nije tako. Šta je dovoljna uopšte mera, da li to neko zna?

Kao što smo već zaključili do sada (vidite naš odeljak detoksikacija za informisanje o zeolitima ovde https://prirodaizdravlje.com/detoksikacija/ ) suplementi su daleko slabije apsorcione moći pa ih treba znatno (5-6 puta i više) više koristiti nego detoxamina lekovitog medicinskog sredstva. Detoxamine imate na našem sajtu i praktično potvrđene dovoljne mere onoga što se preporučuje kao preventiva ili pomoćno pa i nekom ko želi osnovno lečenje. Jedini je ono što piše jer to potvrđuje i kontroliše agencija za lekove. Jedini je detoxamin medicinsko lekovito sredstvo.

Pogledajmo šta piše na raznim sajtovima o preporukama za korišćenje zeolita.
Uz normalno korišćenje od par kapsula ili jedne kafene kašičice treba uzimati i jednu do dve čaše vode za suplement ili detoxamin-lekovitog sredstva. Gle čuda, svi pišu skoro isto. Tako bar pišu na sajtovima i tekstovima o suplementima pa i o detoxaminu koji je neuporedivo jači i jedini medicinso lekovito sredstvo zahvaljući medicinskoj praksi kao potvreda onoga što piše.

Po osnovnoj razlici u apsorconoj moći (ORAC-jedinica) onda bi trebalo da pijemo suplemente u neuporedivoj većoj količini od detoksamina. Ako pijemo suplement u većim količinama da bi dobili da kažemo na primer približno isti zdravstveni efekat, kao kod primene sa detoxaminom, onda uz veće količine zeolita treba uzimati i adekvatno veće količine vode radi dobre rastvorljivosti i delovanja. Tako to treba upotrebljavati ili primeniti 2- 3 ili više puta dnevno.

Da li možete da izračunate koliko je to vode koju treba piti uz suplemente kojih treba piti najmanje 5-6 puta više od detoxamina da bi imali adekvatno dejstvo kod ozbiljnih zdravstvenih problema.???

Odgovor:
2-3 i više puta dnevno po 1-2 čaše vode + 5-6 puta i više da bi se dobila prava mera = probližno ili oko 30 čaša vode u toku jednog dana, kada bi se koristio neki zeolit suplement u dovoljnoj meri.

Ne zaboravite da ozbiljna detoksikacija ili upotreba zeolita kod ozbiljnih zdravstvenih problema traje i po 2-3 ili više meseci.

Zaključak:
Ne bi trebalo koristiti suplemente kod rešavanja ozbiljnih zdravstvenih problema jer je skoro nemoguće piti toliko vode svakoga dana. Oni su blaga pomoć ili možda nekom lažna nada. Dobro proučite informacije o zeolitima pre nego što počnete koristiti neki u svrhu lečenja. Pravo znanje može nekom omogućiti brži oporavak ili spasiti život dok ne znanje ili pogrešno znanje može da oteža još već postojeći zdravstveni problem.

Leave a Reply