Osteoporoza

with Нема коментара

OSTEOPOROZA JE BOLEST SAVREMENOG DOBA.

POSTOJALA JE I RANIJE ALI NE U TOLIKOJ MERI ZBOG BOLJIH USLOVA ZA ŽIVOT. IMALI SMO ŽIVU VODU, BOLJU ISHRANU- VIŠE KALCIJUMA, JAČE MAGNETNO POLJE ZEMLJE I ČISTIJI ORGANIZAM. TADA JE MOGAO NAŠ ORGANIZAM DA SAMOSTALNO I BRŽE IZBACUJE ŠTETNE I OTROVNE MATERIJE IZ ORGANIZMA. FIZIČKA AKTIVNOST ČOVEKA JE BILA U PROSEKU VEĆA NEGO DANAS PA KADA SE SVE TO SKUPI ZAJEDNO, OSTEOPOROZA NASTAJE DANAS BRŽE NEGO IKADA KAO I MNOGE DRUGE BOLESTI.

Osteoporoza je više zastuplena kod žena nego kod muškaraca. Da bi razumeli proces biću kratak i jednostavan a više pročitajte u drugim tekstovima, dole na kraju, i obavezno pogledajte video.

Svaka kost se u toku života razgrađuje i gradi. Normalno je posle 25-30 da gustina kosti srazmerno godinama polako opada ali nije normalno da to bude tako drastičnoili da bi nam ugrozilo kvalitet života. Taj proces mogu svi da uspore samo ako ovo pokušaju da razumeju ili hoće. Trebamo imati svi duboku i lepu starost. Kada se razgrađuje, obnavlja kost ili kada se iz kosti trenutno angažuje kalcijum radi drugih potreba organizma, naše kosti slabije i postaju krće. Posle tog možda trenutnog perioda ili normalnog ciklusa razgradnje i izgradnje koštane mase, kalcijum bi trebao da lako nađe put do svog mesta ali često puta se nađe na pogrešnom mestu. Zakači se za zid krvnih sudova, zakači se u bubregu, kači se za ovojnice zgobova i drugim mestima gde stvara čak i bolne probleme. Unošenjem dodatnog kalcijuma na  po nekim medicinskim metodama ne daje mnogo velike ili očekivane rezultate.

Mnogi dignu ruke i misle da je ovo normalno.

NIJE normalno jer jer medicina ne poznaje niti ume da primeni nedostatak prirodnog magnetizma ili prirodne žive vode ili magnetne. Kalcijum koji se nađe u magnetnom polju ili magnetnoj vodi se od kristalne strukture razgrađuje i pretvara u laminaran koji se više nigde nekači i lako nalazi put do mesta u kostima, gde se i ugrađuje.

Više o tome kako se kalcijum ponaša u našem telu pročitati ovde. Dnevni unos kalcijuma bi zadovoljio, kod osoba sa poremećajem, oko 8 sardina svaki dan. Kompanija Energetix je zato preporučila vrhunski proizvod Osteo D3 a obavezno koristiti magnetnu vodu i nešto od proizvoda magnetne terapije. 

U preparatu Osteo De3 se nalazi kalcijum koji je lako prepoznatljiv našem organizmu kao i vitamina D3. To jeoma bitna razlika od većine preparata, tableta i mnogih drugih suplemenata iste namene. Zato je ovaj proizvod vrhunski.

Video:

Cena Osteo D3 60 kapsula: akcijska cena 4000 RSD + PTT

Telefon za pitanja i poručivanje: 064/127-85-65

Ili Kupi Odmah

Leave a Reply