Prirodna krema za – vene 100 ml

with Нема коментара

Ova krema je jako koncentrovan melem. Ova krema ima u osnovi jako koncentrovanu i široku paletu biljaka (kamilica, neven, majčina dušica, bosiljak, ruzmarin, kantarion, hajdučka trava). Pravi “švedski sto” za kožu i kožne ćelije. Koža jede sve što nanesemo pa joj ovi satojci daju energiju, podsticaj za regeneraciju, otpornost i dugotrajnu lepotu. Potpuno je jestiva i spravljena je od ulja i bilja koja neguju, hrane i regenerišu ćelije.
Krema se radi ručno pa su svi prirodni sajstojci jako iskoristljivi za naše kožne ćelije. Krema je prava energetska jestiva bomba za ćelije. U kremi ne postoje veštački konzervansi ili veštačke formule priordnih jedinjenja i vitamina.
Podloga ove kreme je maslinovo i kokosovo ulje.
Ono što čini ovu kremu izuzetnom je to što u celoj kremi dominira, kao dovoljna mera satojaka koji pogađaju vene, NEVEN, DIVLJI KESTEN I GAVEZ.

Satojci su vremenom izbalansirani da su u praksi pokazali odlične rezultate. Treba je samo koristiti jer koža jede sve što nanesemo. Ovo je veoma veliki “švedski sto” za kožu i posebno za vene. Ima blag prijatan miris bilja i anisa.

Anis je poznat po tome što pospešuje cikulaciju i ubrzava regeneraciju dubinskih slojeva kože i strija.
Ono što u praksi na tržištu srećemo su nedovoljne koncentracije ili oblici materije koju koža ne može da pojede i dovede potrebne satojke do željenog mesta -vena i dubokog potkožnog tkiva. U farmaceutskoj industriji se, ako i ima ovih satojaka, pored nedovoljnih koncentracija, još kreme konzerviraju hemikalijama što čini da koža napravi otpor. Koža i kožne ćelije nisu glupe i imaju svoju intelegenciju. Samo ih mi nesvesno ili neznanjem možemo pogrešno tretirati. Industrijske kreme se više zadržavaju u spoljnjim delovima kože i neke od njenih supstanca sigurno usporavaju metabolizam ćelija -truju-.Kasnije krvotokom ode sve neželjeno do jetre i bubrega, pa se truje i ceo organizam. Ova krema je sve suprotno od ovoga i pravi je melem. Sve je jestivo i samo je moguća reakcija ako ste alergični na neku od biljaka. Vidite satav.
Možemo je mazati je po želji ili minimum jednom dnevno. Veoma je lepe teksture i vrlo razmaziva. (vidi sliku)

Rezultati na koži su vidljivi odmah ali za dublju regeneraciju tkiva i vena je potrebno više vremena jer i same ćelije imaju put regeneracije i zamene. Primer samo kožna ćelija ima put regeneracije i zamene od 28 dana. Poboljšanje se vidi odmah ali nema senzacije i treba je samo redovno mazati. Ništa nije nastalo preko noći, mislim na vene, pa neće ni nestati preko noći ali šta se uradi prirodom to ostaje trajnije. Veći rezultati se pojavljuju nakon korišćenja kreme mesec do dva dana ili još bolje sa uporedo korišćenjem drugih zvaničnih alternativnih metoda detoksikacije i pokretanje prave prirodne periferne i unutrašnje cirkulacije. Ima o tome više informacija na našem sajtu. Prečice ne postoje jer je problem vena dugogodišnji problem celokupnog metaboličkog stanja nekog organizma. U isto vreme je i pravo i jedinstveno olakšanje ako neko samo to želi ili nema potrebe za većim intervencijama. Ako neko veruje da će mu operacija vena, ili nešto drugo, doneti bolje on će i otići na operaciju ali svejedno mora prirodna ishrana kože i tkiva spolja. Bolje je sprečiti nego lečiti pa ne treba čekati. Svak ima svoj izbor. Naš savet je: Koristitie prirodu pa i kada vam nije ništa. Tako će onda biti najbolje. Ostalo o pokretanju zdrave cirkulacije i regeneracije iznutra takođe imate na našem sajtu. Krema za vene opet i uvek ide spolja. Naše kreme ne sadrže veštačke konzervanse ili neke hemkalije. Vidite sertifekate sertifikate ovde.
Neto kreme je 100 ml. Pakovana je u providnoj flašici sa dozerom. Datum pakovanja je ispisan na ambalaži. Držati je na normalnoj sobnoj temperaturi. Ne na suncu i ne mora u frižider. Rok trajanja je 2 godine. Ako kojim slučajem niste zadovljni, možete je vratiti odmah i mi će mo vam vratiti vaše pare.

Cena kreme: 700 RSD  + PTT

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas telefonom 064/127-85-65 ili pišite u rubriku kontakt.

Ako nemate dodatnih pitanja onda preko internet prodavnice klikom ovde Kupi Odmah.

Leave a Reply