Prirodna mešavina u prahu -čaj- za pranje zuba i ispiranje desni

with Нема коментара

img_20160914_161639Sastav ove mešavine -čaja- je kamilica, neven, nana ,bosiljakl, ruzmarin, kantarion, žalfija, soda bikarbona i zeolit za oralnu upotrebu.
Način upotrebe: Vlažnu četkicu ili četkicu sa malo nanešene vaše omiljene paste za zube umočiti u ovaj čaj i tako sa dodatkom oprati zube i desni. Koristiti čaj za negu desni, sprečavanje nastanka kamenca i za svakodnevno održavanje oralne higijene.
U dodatka se mogu dodati još neke komponente po vašoj želi koje ne remete svojstva čaja.
Rok upotrebe je 2 godine. Čuvati na suvom mestu.
Delovanje ovog čaja je sledeće: U dodoru sa vodom čajevi puštaju svoje lekovite supstance koje u dodiru sa desnima imaju pozitivna umirujuća svojstva. Zeolit za oralnu primenu ima zadatak da neutrališe hemikalije i bakterije sa kojima dolazi u kontakt. Ujedno je i sredstvo koje daje blagi piling. To čisti zube zajedno sa mlevenim biljem u prahu. Soda bikarbona ima takođe antibakterijska i antigljivična svojstva što je važno za detoksikaciju oralne šupljine. Takođe je i povoljna protiv nastajanja naslaga kamnaca ali ako kojim slučajem imate naslage kamenca otiđite svakako kod svoga zubara da to skinete a posle održavajte desni i zube čistim.
Posle pranja je odličan osećaj čistoće.Proizvod se pravi ručno pa su količine ograničene.
Neto čaja je 20 ml. Datum pakovanja je ispisan na ambalaži. Držati je na normalnoj sobnoj temperaturi. Ne na suncu i ne mora u frižider. Rok trajanja je 2 godine. Ako kojim slučajem niste zadovljni, možete je vratiti odmah i mi će mo vam vratiti vaše pare.

Cena čaja: 150 RSD + PTT

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas telefonom 064/127-85-65 ili pišite u rubriku kontakt.

Ako nemate dodatnih pitanja onda preko internet prodavnice klikom ovde Kupi Odmah.

Leave a Reply