Prirodni domaći sapun – Za Brijanje

with Нема коментара

sapun-za-brijanje-od-kozijeg-mleka

(pogodan za brijanje i svu drugu negu)

Ovaj prirodni sapun je napravljen od jestivih materijala. To su palmino ulje, kamilica, neven, majčina dušica, bosiljak, ruzmarin, kantarion i kopriva. Ova sastojci daju izuzetna svojstva ovom sapunu i pravi je melem od sapuna za lice i telo.

Da bi ovaj sapun postao sapun pogodan za BRIJANJE, gde zamenjuje pene koje truju, se dodaje kozije mleko u određenoj meri koje neguje i daje pogodno masu po kojoj žileti lako klize. Da bi dobio prirodna antibakterijska svojstva se dodaje dosta bosiljka, ruzmarina i kantariona. To čini da se koža dobro nahrani i da ne bude izritirana žiletom. Sapun čisti kožu a bilje i kozije mleko hrani i neguje. Sapun odlično podstiče regeneraciju kože. Sapun je visoke tvrdoće i dugotrajan. Tamno žute je boje i peni odlično.
Sapu se nanosi rukom ili direktno sapunom u tankom filmu na lice, može i četkicom, pa se razmazuje dok ne postane dovoljno klizavo za žilet. Ne treba da bude u sloju kao pena niti može. Nema senzacije ali po takom sloju sapuna žileti lepo i lako klize. Ako ste preterali sa nanošenjem samo će vam ispiranje žileta biti duže. Sledeći put smanjite dozu. Brijanje će vam postati pravo zadovoljstvo. Lako, brzo i bez ogrebotina. Žileti će vam duplo duže trajati a najbitnije je da je posle brijanja lice izuzetno meko i lepo. To će vas spasiti od skupih hemikalija ili losiona posle brijanja. To vam više neće trebati osim ako izričito ne želite. Posle brijanja će mo vam preporučiti ako želite našu prirodnu kremu za lice koja dubinski regeneriše kožu. Odaberite sami. Imate ih ovde na sajtu. Ovaj sapun osim zdravlja će vam dati to da uštedite i pare od pena i losiona. To vam ne treba jer to truje.Postoji priroda!
Ako se ovaj sapun koristi kao običan sapun, ovaj sapun još lepo peni pa je i vizuelni osećaj zadovoljen. Mnogi ocenju proizvode po mirisu i peni ali samo da se zna da je pena samo pena a nega je nešto drugo. Neutralnog je mirisa i blagog mirisa mleka. Svi odosi prirodnih sastojaka u sapunu su lepo izbalansirani. Nije onako neugodan kako mnogi pomisle kada se pomene prirodni ili domaći sapun. U stvari sve se može, čak i sa prirodnim materijalima može da se napravi lošije ili bolje. Mi smo se potrudili da zbog naših potrošača napravimo najbolje za najnižu cenu. Proverite.
Ono što bih dodao, kao osnovnu karakteristiku naših prirodnih sapuna i zašto ih treba koristiti je:
“Oni dugo traju, lepo pene, lepo čiste kožu, hrane i neguju kožu i najosnovnije je da ne truju kožu i organizam.”
Posle pranja ili brijanja sa našim proizvodima je koža meka, nežna i lepa. Uzmite ono što vam najviše odgovara po ceni i satavu.
Mnogi su neznajući ovo godinama koristili hemiske, industrijske sapune, pene i losione (hemikalije-otrovi za kožu i telo-lepo upakovani u lepe ambalaže i sa lepim mirisima) pa je vremenom koža postala osetljivija i izmorena od hemije. Kod nekog je postala suvlja, kod nekog masna, kod nekog jako osetljiva i zato je vreme da prestanete sa trovanjem spostvenog organizma i probate prirodu. Ovaj sapun će vam pomoći da se regeneriše vaša koža i pogotovo lice ako ga koristite za brijanje. Ako ste već koristili i do sada priodu, odlično! Vi birate! Ograničena je proizvodnja ovog sapuna jer se ručo izrađuje u našem gazdinsvu. Vidite sertifikate ovde.
Ovaj melem sapun iz kolekcije je odličan i pravi je odabir zbog cene i vaših željenih osobina. Sapun je lepo upakovan u provindu foliju sa deklaracijom sa zadnje strane. Tako sigurno nećete pogrešiti o kom sapunu je reč ako poručite više različith sapuna. Neto sapuna je oko 90 grama bez obzira na oblik.
Cena ovog sapuna je: 80 RSD + PTT

Telefon za pitanja i poručivanje: 064/127-85-65

ili Kupi Odmah

Leave a Reply