Lutajuće srce sa bakrom i uloga bakra

with Нема коментара

211

(tekst pripada grupaciji -uslov za život -magnetno polje zemlje)

Magnetno polje zemlje

Magnetna terapija je bezbolna, jednostavna za primenu; namenjena pre svega za preventivu, ali može biti od koristi u ublažavanju i otklanjanju mnogih tegoba ili služiti kao pomoćno sredstvo u lečenju velikog broja hroničnih bolesti… Magnetni nakit koji Vam preporučujemo pravljen je od nealergijskih materijala, rodijuma i medicinskog čelika. Pojedini komadi sadrže bakar i pozlatu koja kod preosetljivih ili kod osoba alergičnih na bižuteriju u nekim slučajevima može izazvati alergijsku reakciju.
Lutajuće srce je jedan primerka magnetnog nakita sa kojim je možda najbolje započeti magnetnu terapiju. Ovde je reč o lutajućem srcu sa bakrom. Lutajuće srce bez bakra potražite na drugom odgovarajućem oynačenom tekstu našeg sajta.

Ostali slični proizvodi su Hepi disk bez bakra i Hepi disk sa bakrom. Osnovna razlika je u bakru na proizvodu i obliku. Nije preporučljiv samo određenim osobama koje su možda alergične na bakar i druga razlika je u obliku zbog boljeg postavljanja na majcu, kosu ili drugi deo garderobe. Uzmite ono što vam odgovara. Pronađite na sajtu ili prodavnici a možete i pitati prethodno za savet.


Sam naziv govori o izgledu i kako se koristi. U samom lutajućem srcu se nalazi prirodni magnet i to snage 2200 gausa, što je dosta jače nego obična narukvica (1200g.) ili lančić (1200g.). Po ceni je čak i jeftinije.
Uporedite cene lutajućeg srca klikom ovde na linku u odnosu na cene magnetnih narukvica koje su i čak trenutno na akciji.
Lutajuće srce može da se pomera i koristi na telu od glave do pete i to sve u zavisnosti da li je u preventivnom smislu ili se sa njim gađa ciljano, bolno mesto radi bržeg oporavka. Može se koristiti jedno ili više lutajućih srca. U programu naše energizacije pokriva oko 20 kg naše težine. Nije magično za teže bolesti jer mora toga više i još nešto drugo ali je veliko olakšanje i ništa bolje nema na tržištu. U tkivu ispod srca se pojačava metabolizam ćelija na svim nivoima kao i osnovno zdrava cirkulacija. Polarizovana krv (razdvojene krvne ćelije) posle lakše putuju celim telom a željeno mesto se brže oporavlja. Mogu se sa njim i stimulisati akumpukturne tačke.
Nošenje srca i savetuje se kod svih bolnih procesa, kod preloma, kod problema sa koštano-zglobnim sistemom… Neka glavobolje, migrene, bolovi u vratu i kičmenom stubu, loša cirkulacija, vrtoglavice, bolne menstruacije i predmenstrualni sindrom postanu za Vas prošlost.
Ako spadate u osobe koje su pod stalnim stresom, ako ste depresivni, neraspoloženi, imate problema sa nesanicom, ako vas muče hormonski problemi možete nositi lutajuće srce u toku noći na vrhu glave, predeo hipofize, čime ćete stimulisati lučenje melatonina koji se smatra hormonom mladosti.

ULOGA BAKRA u lutajućem srcu.

Bakar je neophodan vezivni elementu organizmu a naročito u krvnim sudovima i mišićima. Ima toga mnogo ali ću ukratko. Bakar je prirodni antibiotik jer ima određena antibakterijska svojstva. Prirodni je antireumatik. Bakar u organizmu učestvuje u transferu gvožđa od želuca do krvi. Zato je izuzetno potrebno koristiti lutajuće srce ( ili neki drugi nakit ) sa bakrom kada su neke upale ili infekcije. Bez bakra je naš organizam kiseo i pH u krvi pada. Bakar pomaže da se proizvodi insulin, bakar je vezivni elemant u tkivima a i u krvnim sudovima-vene su krte, bez bakra sedi brže kosa, opadaju seksualne funcije itd. Bakar iz lutajućeg srca ili nekog drugod magnetnog nakita se rastvara preko znoja i prenosi na kožu. Poneko pomisli da je loše jer ostavi zelen trag,a ustvari smo mi kiseli. Bakar se upija kroz kožu, ulazi u krvotok i popravlja pH. Kada su jače upale, bakar hoće i da pocrni. Odličan je pokazatelj u kakvom nam je stanju organizam. Ima mnoge dobre strane a jedna je još jako važna. Za one koji nose nakit koji nema bakra a ima cirkona ili je osetljiv. Kada doživite stres ili ste jako umorni-kiseli ili ste pod virusom, primetili ste sigurno da vam nakit crni ili hoće neki cirkon da ispadne. U tim slučajevima kada nosite bakarno srce,ono služi kao kondezator i prikuplja negativnu energiju. Pocrni bakar a cirkoni i nakit ostaju u normalnom stanju. Bakar na srcu može da se opere ili će sam da se povrati i dobije normalnu boju osim ako se nije previše istrošio. Donacija je veoma potrebna danas.
Više o magnetnoj terapiji u tekstu sa našeg sajta. Obavezno pročitati ovde.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas telefonom 064/127-85-65 ili pišite u rubriku kontakt.

Lutajuće srce sa bakrom je trenutno na akciji i možete poručite po promtivnoj ceni u našoj internet prodavnici klikom na link ovde  Kupi Odmah.

Ostale proizvode sa prirodnim neodinijumskim magnetima iste firme, možete pogledati klikom ovde na link.

Leave a Reply