Čaša koja menja ukus vode

with Нема коментара

ČAŠA KOJA MENJA UKUS VODE koju sipate u nju, samo nakon par minuta u ono što piše na etiketi.

Čaša je oslikana akrilnom bojom ručnim radom.

Voda ima magnetnu komponentu kao i naše misli. Samo dubokim razumevanjem njene prave prirode shvatićemo da je ona, zapravo sveti životvorni element. Voda je jedan od najbitnijih uslova za život bez koje nema života i bez čijeg dobrog kvaliteta nema dobrog zdravlja. Voda pamti i menja strukturu. Prenosi misli, emocije, energiju i informacije. O tome su pisali mnogi naučnici sveta kao Masaru Emoto i mnogi drugi. Takođe su poznata i druga njena dobra svojstva i dejstva na čovekov organizam. Zato je bitno da pijemo vodu koja ima povoljnu strukturu i još puno pozitivnih svojstva za naše telo jer je ono najvećim delom sastavljeno od vode.

Ove afirmcije na etiketi (vidi sliku etikete) će promeniti svojstva svake vode koju budete sipali u čašu. Biće mekša, lepša, slađa, ukusnija, pitkija i rastresitija. Biće još puna mira, sreće, ljubavi, zahvalnosti, blagostanja i pozitivne energije. Biće mnogo bolja od prethodnog stanja posle samo 2-3 minuta stajanja vode u ovoj čaši na svetlu. Biće to najbolja voda koju ste ikada pili. Voda POBEDNIK.

Ova etiketa je zaštićena intelektualnom svojinom. Sertifikat vidite klikom ovde.

Izgled ove etikete na čaši:
Exif_JPEG_420

I na kraju probajte ovu vodu i uporedite sa vodom u nekoj drugoj čaši sipano iz istog izvora.

Uživajte u dobrom ukusu i pijte ovakvu vodu redovno jer može povoljno uticati na vaše zdravlje.

Čašu perite lagano ručno da bi ispisana slova trajala.

Akcija:

Na 4 čaše ili više ide popust 100 dinara po čaši. Mi ćemo sami umanjiti krajnji račun u narudžbenici, bez obzira da li Vi to naznačili u napomeni ili ne. hvala.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas telefonom 064/127-85-65 ili pišite u rubriku kontakt.

Ako nemate dodatnih pitanja onda preko internet prodavnice klikom ovde poruči odmah.

Leave a Reply