Hepi disk bez bakra

with Нема коментара

images-35

(tekst pripada grupaciji -uslov za život -magnetno polje zemlje)

Magnetna terapija je bezbolna, jednostavna za primenu; namenjena pre svega za preventivu, ali može biti od koristi u ublažavanju i otklanjanju mnogih tegoba ili služiti kao pomoćno sredstvo u lečenju velikog broja hroničnih bolesti… Magnetni nakit koji Vam preporučujemo pravljen je od nealergijskih materijala rodijuma i medicinskog čelika. Pojedini komadi sadrže bakar i pozlatu koja kod preosetljivih ili kod osoba alergičnih na bižuteriju u nekim slučajevima može izazvati alergijsku reakciju.
Hepi disk je jedan primerka nakita sa kojim je možda najbolje započeti magnetnu terapiju. Ovde je reč o Hepi disku bez bakra. Hepi disk sa bakrom i ulogom bakra poražite na drugom odgovarajućem označenom tekstu sa našeg sajta.

Ostali slični proizvodi su Lutajuće srce bez bakra i lutajuće srce sa bakrom. Osnovna razlika je u obliku i zbog odrećenih osoba koje su možda alergične na bakar. Ovde je proizvod bez bakra i druga razlika je u obliku zbog boljeg postavljanja na majcu, kosu ili drugi deo garderobe. Tanji je nego lutajuće srce pa je to možda razlog da se neko pre odluči za ovaj proizvod. Uzmite ono što vam odgovara, pronađite na sajtu ili prodavnici a možete i pitati prethodno za savet.

Sam naziv govori o izgledu i kako se koristi. U samom Hepi disku se nalazi prirodni magnet i to snage 2 x 1800 gausa, što je dosta jače nego obična narukvica (1200g.) ili lančić (1200g.). Po ceni je čak i jeftinije. Može da se pomera i koristi na telu od glave do pete i to sve u zavisnosti da li je u preventivnom smislu ili se sa njim gađa ciljano, bolno mesto radi bržeg oporavka. Može se koristiti jedno ili više Hepi diska. U programu naše energizacije pokriva oko 18- 20 kg naše težine. Nije magično za teže bolesti jer mora toga više i još nešto drugo ali je veliko olakšanje i ništa bolje nema na tržištu. U tkivu ispod diska se pojačava metabolizam ćelija na svim nivoima kao i osnovno zdrava cirkulacija. Polarizovana krv (razdvojene krvne ćelije) posle lakše putuju celim telom a željeno mesto se brže oporavlja. Mogu se sa njim i stimulisati akumpukturne tačke.
images-38

Nošenje Hepi diska savetuje se kod svih bolnih procesa, kod preloma, kod problema sa koštano-zglobnim sistemom… Neka glavobolje, migrene, bolovi u vratu i kičmenom stubu, loša cirkulacija, vrtoglavice, bolne menstruacije i predmenstrualni sindrom postanu za Vas prošlost.
Ako spadate u osobe koje su pod stalnim stresom, ako ste depresivni, neraspoloženi, imate problema sa nesanicom, ako vas muče hormonski problemi možete nositi lutajuće srce u toku noći na vrhu glave, predeo hipofize, čime ćete stimulisati lučenje melatonina koji se smatra hormonom mladosti.

Više o magnetnoj terapiji u tekstu sa našeg sajta. Obavezno pročitati  ovde.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas telefonom 064/127-85-65 ili pišite u rubriku kontakt.

Hepi disk bez bakra je trenutno na akciji i možete poručite po promtivnoj ceni u našoj internet prodavnici klikom na link ovde Kupi Odmah.

Ostale proizvode sa prirodnim neodinijumskim magnetima iste firme, možete pogledati klikom ovde na link.

Leave a Reply