Prirodni domaći sapun – Zeolit i Kozije mleko

with Нема коментара

zeolit-i-kozije-mleko
(pogodan za negu, osetljive tipove kože ili ko voli za kosu)

Ovaj prirodni sapun je napravljen od jestivih materijala. To su palmino ulje, kamilica, neven, majčina dušica, bosiljak, ruzmarin, kantarion i kopriva. Ova sastojci daju izuzetna svojstva ovom sapunu i pravi je melem od sapuna za lice i telo.
U ovaj sapun je dodat zeolit i kozije mleko što znači da ima izuztno mnogo sastojaka koji hrane kožu. Sapun i dodatno zeolit čisti kožu a bilje i kozije mleko hrani i neguje. Ovaj sapun odlično podstiče regeneraciju. Sapun je visoke tvrdoće i dugotrajan. Tamno žute jje boje.
Ovaj sapun izdvaja sastojak, zeolit za oralnu primenu, pored čuvenog kozijeg mleka, što znači da je bezbedan i da se zeolit u sapunu ponaša kao piling i najbitnije kao čistač kože.
Ovaj sapun još lepo peni pa je i vizuelni osećaj zadovoljen. Mnogi ocenju proizvode po mirisu i peni ali samo da se zna da je pena samo pena a nega je nešto drugo. Neutralnog je mirisa ili blago na mleko i nije onako neugodan kako mnogi pomisle kada se pomene prirodni ili domaći sapun. U stvari sve se može, čak i sa prirodnim materijalima može da se napravi lošije ili bolje. Mi smo se potrudili da zbog naših potrošača napravimo najbolje za najnižu cenu. Proverite.
Ono što bih dodao, kao osnovnu karakteristiku naših prirodnih sapuna i zašto ih treba koristiti je:
“Oni dugo traju, lepo pene, lepo čiste kožu, hrane i neguju kožu i najosnovnije je da ne truju kožu i organizam.”
Posle pranja sa našim proizvodima je koža meka, nežna i lepa. Uzmite ono što vam najviše odgovara po ceni i satavu.
Mnogi su neznajući ovo godinama koristili hemiske ili industrijske sapune (hemikalije-otrovi za kožu i telo-lepo upakovani u lepe ambalaže i sa lepim mirisima) pa je vremenom koža postala osetljivija i izmorena od hemije. Kod nekog je postala suvlja, kod nekog masna, kod nekog jako osetljiva i zato je vreme da prestanete sa trovanjem spostvenog organizma i probate prirodu. Ovaj sapun će vam pomoći da se regeneriše vaša koža. Može da se sa njim i pere kosa. Ako ste već koristili i do sada priodu, odlično! Vi birate! Ograničena je proizvodnja ovog sapuna jer se ručo izrađuje u našem gazdinsvu. Vidite sertifikate ovde.
Ovaj melem sapun iz kolekcije je odličan i pravi je odabir zbog cene i vašeg željenih sastojka Zeolita i kozijeg mleka zajedno. Sapun je lepo upakovan u provindu foliju sa deklaracijom sa zadnje strane. Tako sigurno nećete pogrešiti o kom sapunu je reč ako poručite više različith sapuna. Neto sapuna je oko 90 grama bez obzira na oblik.

Cena ovog sapuna je: 80 RSD + PTT

Telefon za pitanja i poručivanje: 064/127-85-65

ili Kupi Odmah

Leave a Reply