Loša cirkulacija

with Нема коментара

LOŠA CIRKULACIJA

(tekst pripada grupaciji -uslov za život -magnetno polje zemlje)

Magnetno polje zemlje

Loša cirkulacija je nastala u neadekvatnim uslovima života ili neadekvatnim načinom života. Naši krvni sudovi, možemo slobodno da kažemo da su veći organ od kože.1 kg naše telesne težine ima oko 3 km krvnih sudova. Možemo slobodno izračunati na ovaj način koliko naše srce treba da pumpa dalje krv kroz krvne sudove povećanjem svako kilograma preko neke srednje ili normalne mere.

 img_1361Rešenje za lošu cirkulaciju je u ozbiljnom pristupu. Kao posledica loše crkulacije mogu biti hladne ruke, noge, bolovi u leđima, vratu, bolovi u glavi, migrene, manjak energije a može i da pređe u hronične i degenerativne bolesti. Naš organizam nije u stanju da polarizuje naše krvne ćelije, bez obzira što ih ima dovoljno.

Kada izvršite krvnu analizu kažu vam da imate dovoljno krvnih zrnaca. Niko vam neće reći da li su slepljeni ili nisu.Hranite se zdravo i vi se i dalje osećate loše. Naš organizam je programiran da crpi, osim hrane, i energiju iz prirode, tačnije da je dobija najvećim delom od zemljinog magnetnog polja.

Naše zemljino magnetno polje je oslabilo. Zadnje zvanično merenje je da je sada 2/3 manje od potrebnog čoveku radi pravog razvoja. Tačno 0.37 gausa/cm2. U zgradama je ispod 0.3 a kažu stručnjaci koji mere magnetna polja da ga u prevoznim sretstvima skoro nema. Kada se na ovo dodaju stalni stresovi, loša voda, hrana, zagađenost, zračenja i sve ono što donosi savremen način života naš organizam je u jako velikom problemu kojem trebamo pomoći. Mnogi se navikavaju na to, neki iz ne znanja a neki svesno, ali zato svi dobijaju loš kvalitet i kraći život. Naravno da se može sve to promeniti u naš interes. Neki savetuju baro ili hiper barične komre, neki savetuju bosonogo hodanje, neki idu na najdanove krugove, neki na planinu, neki idu zbog toga na more, neki na neke sprave i masaže itd. Ali sve je to kratkog daha i to samo popravlja posledicu i daje malo olakšanja za veliki novac. Popravite uzrok ili nedostatak magnetnog polja u dovoljnoj meri i eto čuda ili laganog poboljšanja zdravlja.

Međutim to ništa nije novo, pisali smo već o tome, ali od svih magnetoterapija ili magneta jedana je prava. To je prirodna donacija onog što upravo nedostaje.

Magnetna terapija je poznata svima a i mnogi naučnici su pisali o njoj. Mnogo je nobelovih hagrada dodeljeno raznim naučnicima u oblasti magnetne terapije. Magnetna terapija ima bogatu i dugovečnu istoriju. To nije ništa novo već je svo to znanje sakupljeno i primenjeno kod nas.

Jedina potpuno prirodna magnetna terapija je terapija prirodnim magnetom Neodinijumom, izvađenim iz vulkanskih dubina zemljine kore. Preko njega možemo dotirati prirodno magnetno polje bez ikakvih posledica i nus pojava. Ne postoji alegija na prirodno magnetno polje jer isto takvo i mi posedujemo u sebi. Neodinijum nije metal i ne privlači grom, kao što neki prvo pomisle. Naprotiv svojim magnetnim poljem a i popravkom našeg, mi imamo bolju zaštitu i od drugih stvari ka što su: elektomagnetna zračenja, solarne bure, zračenja od podzemnih voda i slično. Tu pojavu imamo i u prirodi i osnovni je štit zemlje od negativnih zračenja sa sunca. Sa jačim svojim poljem dobijamo samo prednosti a nikom nije smetalo ili škodilo pojačano magnetno polje kao na primer u planini ili nekoj banji. Ljudi se naviknu a prija i potrebno je organizmu.

Ovo trebaju i mogu da koriste svi. Mladi i stari bez bojazni da će se predozirati. Do 20-30000 gausa možemo staviti na sebe prirodnih magneta a da nismo doktori. Praktično se nemožemo predozirati jer najjači magnet je snage 2200 g a sanage u fizici se ne sabiraju ali mi ih sabiramo radi lakše primene. Postoje samo par slučajeva ko ne sme da koristi prirodnu magnetnu terapiju. To su osobe sa pejsmejkerom i to samo blizu srca ili osobe sa nekim teškim i retkim bolestima (pitajte ili ima u knjigama korisnika). Trudnice u predelu stomaka i to zbog predostrožnosti da ne bi samo okrive magnete ako podbace. I ovako bi podbacile.

Našem organizmu fali sever preračunato u našim merama i to 1000 gausa na 10 gk telesne težine plus 1000 gausa na svakih 10 godina starosti.

Ovo su tačni podaci od svetske zdravstvene organizacije (praksa i ipitivanja-disertacije itd..je to potvrdila) pa se i prema tome upravljala kompanija Energetix i gravirala je prirodne magnete, ubacivala ih u orginalne kopije nakita svetskih brendova. Izuzetan kvalitet i izgled. Sada je ovakav jedan proizvod brendiran i zaštićen licencom.

Nakit je samo nosač prirodnih magneta i nosi se gde su nam i najveći protoci krvi. Sever je uvek okrenut ka telu.To je sada registrovano medicinsko pomoćno sredstvo.

Postoji dugogodišnje iskustvo i mnoge doktorske studije. U naši krvnim ćelijama ima 4 atoma gvožđa. Po zakonu fizike oni poprimaju impuls od magneta iz nakita i razdvajaju se. Tako razdvojene krvne ćelije sada lakše prolaze u periferne manje krvne sudove i kapilare. Kao razdvojene, krvne ćelije mogu da prihvate najmanje 20-27% više hrane i kiseonika. Isto toliko u povratku iz najudaljenijh mesta, mogu da prihvate toksine, slobodne radikale i ostale štetne materije. Na ovaj način se pojavljuje zdrava cirkulacija, smanjuje se venski pritisak, nikada se ne stvaraju trombovi, ubrzava se metabolizam i drugi samo pozitivni efekti.

Da li ste znali da je jedno crveno krvno zrnce 2 puta veće od najmanjeg krvnog suda, kapilara?

Da bi prošlo kroz kapilar i obavilo svoju prirodnu funkciju treba da elastično, odvojeno od skupine i da ima energiju. Ako ne snabdevamo svoje ćelije kiseonikom, hranljivim materijama i kontra ne odnosimo nusprodukte “smeće”, onda ćelije trpe i polako nastaju problemi odumiranja i starenja tkiva, koje tek uočavamo obično kasno.

Bol negde u telu je ništa drugo nego alarm za dugo ostajanje ćelija bez zdrave cirkulacije. Slaba cirkulacija i hladni delovi tela su isto alarm. Mnogi misle da je to normalno ali ako proširimo znanja onda shvatamo da nije. Kod slabe cirkulacije, u svim mređama kaoilara, pa čak i mozgu, ćelije polako odumiru i prestaje bol a može da se pojavi opet, kod ćelija koje su preživele, kada se ponovo pojavi zdrav protok krvi sve dok se preživele ćelije ne regenerišu kompletno.

Pojavom zdrave cirkulacije se telo u kompletu na svim nivoima brzo revitalizuje. Prestaju bolovi, otoci, bolje razmišljamo, bolje se osećamo, bolje spavamo itd.. Adekvatnom snagom magneta i dužom primenom ili nošenjem ovih proizvoda možemo i rešiti neki dugi zdravstveni problem (pitajte) ili više… 

Leave a Reply