Uloga svesti i podsvesti do uspeha

with Нема коментара

“SVE DOK NE BUDEŠ ZARONIO DUBOKO U SVOJU PODSVEST I OSVESTIO DEO SVOGA NESVESNOG, BIĆEŠ OGRANIČEN SVOJOM SVESNOŠĆU”
Ovo su ukapirali i veliki vladari sveta jer su želeli po svaku cenu imati moć i kontrolu nad narodima. Koristili su za to sva sredstva portiv čoveka pa i silu ali su shvatili da je bolje kontrolisati čoveka iz podvesti.
Ko kontroliše tvoj misli i osećanja, ko kontroliše tvoja uverenja, ko te sputava u zdravlju i tvom razvoju preko tvoje podsvesti, ko te truje sa svih mogućih strana, ko zaobilazi tvojih 5 čula da bi ostvario svoj cilj, ko te uverava da si slobodan, ko ti piše istoriju, ko ti servira znanja o evolucji, ko te uči i stalno ti servira pogrešno još od tvog prvog dana rođenja i još puno..puno toga… taj pokušava upravo da te kontroliše….

Svestan si skoro celog svog života da ti stalno ponavljaju laži koje ti takođe ponavljaš i radiš. Dok ti nekako ne možeš da skupiš snage i da doneseš drugačiju odluku u svoju korist najlaše zanemariš i to ostaviš po strani.

Naravno da je “lakše pogrešiti ili ne uraditi ništa nego učiniti ili uraditi nešto potpuno ispravno”

Mnogi pronađu izgvore za sopstvene neuspehe ili su im krivi drugi. Dok to ne osvestimo neće biti bolje a to neki zovu sudbinom koju su u stvari sami nesvesno skrojili.
Zaroni u svoju podsvest i izvuci stvari na površinu pa ćeš jasnije videti. Osećaš sigurno to ali dok si na površini nevidiš ništa ili jako malo nazireš sa vidnosti od 10%! Problem je u tome što je ljudska podsvest daleko jača nego sama svesnost i zato su problem promene. Ako to razumemo onda će mo znati kako da pobedimo svoju podsvest ili sebe. 

images-22

 

STANITE I RAZMISLITE MALO!

Ono što poseduješ duboko u sebi, to i daješ.

Ono što daješ to i dobijaš.

Ono što zračiš to i privlačiš.

Zdravlje, sreću i uspeh stvaraš sam. Uspeš li ovo da shvatiš, već si na pola puta do uspeha.

Nikad ne odustaj od svojih snova!

“Sanjajte i gradite svoje snove jer u protivnom će vas neko unajmiti da gradite njegove!”

Hajde zajedno da učimo, radimo i napredujemo jer ZAJEDNO SMO JAČI!

Tragao sam dugo za razumevanjem univerzalne i jedne jedine istine o životu i ljudima. Shvatio sam posle dužeg vremena da sam pre toga mnogo vremena svoga života proveo u iluziji svoga uma. To je nešto što živimo svakog dana i ne razumemo a osećamo da su mnoge stvari u životu nelogične, paradoksalne, nejasne, pune misterija i događaju se upravo onak kako ne bi smo voleli da se dogode. Ja ovo smem da priznam jer sam konačno shvatio posle velikog uloženog napora u svoju ličnu edukaciju. Takva edukacija, kakvu sam ja prošao do sada ne postoji ni na jednom univerzitetu. Samospoznaja i mudrost života je nešto što dolazi samo kroz lično iskustvo učenjem o sebi i drugima. Sada uživam u tome a i dalje učim ali sa puno otvorenijim umom i svesnošću. Sada znam odogovore i tajne koje muče mnoge ljude. Drago mi je da sada mogu pomoći još nekome da pronađe isti put. Mnogi još ne smeju da priznaju to i da zavire u svet koji je mnogo veći nego što njihov um može da zamisli. Dozvolite sebi promene koje će vam doneti bolje bez opiranja i strahova. Morate iskreno verovati u bolje i krenuti odlučno u svoju ličnu edukaciju!

Kod mene je provladala želja za pravim znanjem, bez obzira na cenu i uloženo vreme, dok nažalost kod većine su još uvek jači strahovi nego želje. Promenimo to zajedno jer ima ko da vas povede i pruži ruku.

Autor” Goran Antanasijević

Leave a Reply