Uloga svesti, podsvesti, kontrola, snovi i sreća

with Нема коментара

“SVE DOK NE BUDEŠ ZARONIO DUBOKO U SVOJU PODSVEST I OSVESTIO DEO SVOGA NESVESNOG, BIĆEŠ OGRANIČEN SVOJOM SVESNOŠĆU”

Podsvest je mnogo jača od svesti pa većinom dominira u odlukama. Zato je ponekad doneti ispravnu odluku veoma teško.
Ovo su ukapirali i veliki vladari sveta jer su želeli po svaku cenu imati moć i kontrolu nad narodima. Koristili su za to sva sredstva portiv čoveka pa i silu ali su shvatili da je bolje kontrolisati čoveka iz podvesti.
Ko kontroliše tvoj misli i osećanja, ko kontroliše tvoja uverenja, ko te sputava u zdravlju i tvom razvoju preko tvoje podsvesti, ko te truje sa svih mogućih strana, ko zaobilazi tvojih 5 čula da bi ostvario svoj cilj, ko te uverava da si slobodan, ko ti piše istoriju, ko ti servira znanja o evolucji, ko te uči i stalno ti servira pogrešno još od tvog prvog dana rođenja i još puno..puno toga… taj pokušava upravo da te kontroliše….
Oni ne žele da ti pronađeš odgovore jer žel
e da veruješ u njihove priče o istini, pa ti stalno govore i ubeđuju te šta je dobro za tebe.
Kontrola je ključna reč u sistemu u kojem živimo danas a i još mnogo mnogo pre. Sve se svodi na kontrolu i profit iz toga. Svaka diktatura ima samo jednu opsesiju. Kontrola ljudi!
U drevnom Rimu su ljudima davali hleba i igara da bi stanovništvu odvraćali pažnju i popunjavali njihovo slobodno zabavom. Neke druge diktature su kontrolisale napredne ideje, znanje i javno mnjenje. Srozavali su opšte obrazovanje, ustrojavali kulturno obrazovanje, cenzurisali su javne informacije pa i svaki vid samostalnog javnog izražavanja.
Danas je ta kontrola izmakla svakoj kontroli pa smo u situaciji da danas kontrolišu sve. Od šta i kako mislimo, vazduha koji udišemo, onog šta jedemo, čime se negujemo pa i šta pijemo.
Odrastajući tako nesveni i u ne znanju jer tu kontrolu ne vidimo počinjemo od malih nogu da verujemo šta oni žele!
Probudimo se iz sna koji su nam nametnuli i počnimo živeti svoj san!
Budimo srećni!
Ako ne budeš gradio svoj san neko će te unajmiti da gradiš njegov!
Zaroni u svoju podsvest i izvuci stvari na površinu pa ćeš jasnije videti. Osećaš sigurno to ali dok si na površini ne vidiš ništa ili jako malo nazireš sa vidnosti od 10%!
Kad osvestiš svoje nesvesno počećeš upravljati svojim životom. Nije to lako ali vredi.

Gradi i živi svoje snove!

Autor: Goran Antanasijević

Leave a Reply