Najdanovi krugovi

with Нема коментара

 

bar_earthLjudi primaju približno 30% energije iz spoljašnjih izvora,a samim tim i magnetizam. Magnetna polja deluju na svaku ćeliju u organizmu, jer se ljudski organizam ponaša kao slabo magnetno polje.
Postoji uzajamno dejstvo između funkcije centralnog nervnog sistema i spoljašnjeg magnetnog polja.Magnetno polje ima direktan uticaj na delove mozga koji kontrolišu endokrini sistem.
Stimuliše se proizvodnja melatonina ( hormona mladosti ) i hormona rasta (povećeva sagorevanje masti, snagu kostiju, funkciju srca ) .

 

 

 

 

gioielli-magnetici-italia-energetixMagneti deluju na ćeliju tako što aktiviraju enzime i stimulišu stvaranje osnovnog ćelijskog „goriva“ (ATP-a) koje je neophodno za obavljanje svakodnevnih metaboličkih procesa u našem telu. Zahvaljujući uticaju magnetnog polja na organizam , oslobađa se molekularni kiseonik, tkiva se brže i bolje snabdevaju kiseonikom i time se povećava alkalnost organizma,čime se smanjuje šansa da se razbolimo.

Primenom magnetne terapije dolazi do blokade „kapije bola“, bržeg zarastanja rana i preloma.

Postoje svakakva rešenja kao na primer Najdanovi krugovii drugo.

najdanovi-krugovi

Najdanovi krugovi su lek za mnoge tegobe. Najdanovi krugovi su ništa drugo nego pojačano magnetno polje zemlje. To je naš impuls za život koji može čak i da se donira u dovoljnoj meri. Naša prirodna magnetna terapija daje sa istim magnetizmom, koji inače nedostaje, nama impuls za život ćelija i samo je treba primeniti po savetu u dovoljnoj meri. Tako može da deluje i mnogo bolje.

Znamo da magnetno polje nedostaje za 2/3 i to je objašnjeno u zvaničnom sindromu nedostatka magnetnog polja još davne 1976. godine. To je obimna studija urađena na 11.000 ispitanika. Kasnije je sav negativan uticaj nedostatka magnetnog polja potvrđivan još hiljade i ljiade puta.

 

 

sDokazano je da je magnetno polje zemlje magnetna snaga koja utiče na svako biće. Dr. Kjoiči Nakagava, direktor Isuzu bolnice u Tokiju, je u stručnom članku objavljenom 1976. god. opisao nastanak bolesti usled nedostatka magnetnog polja “sindromom odsustva magnetnog polja”. Još tada je izvršeno ispitivanje na 11.000 ljudi.Ovaj “sindrom”obuhvata: ukočena ramena, bolove u leđima i glavi, fibromialgiju, nesanicu, depresiju, probleme sa probavom i cirkulacijom, kao i sveopšti umor. Zapaženo je da duže izlaganje ovom sindromu pojačava osteoporozu,depresiju i druge bolesti.

 

 

 

 

Postoje i druge studije koje opisuju detaljno slučajeve nedostatka magnetnog polja. Na primer…

Kada punoglavce koji trebaju da se razviju u žabe stavite u metalnu kutiju gde imaju sve uslove za život, osim što su izolovani od prirodnog magnetno polja, se razvijaju u bića koja nemaju organe i udove na mestima kojim bi trebalo već se razvijaju u potpuno degenerična bića koja na kraju umiru.
Kada osobama u eksperimentu ukinete magnetno polje u predelu glave, te iste osobe više ne mogu da odluče pa ni po najjednostavnijem pitanju… Šta vam se više sviđa od ove dve stvari. Moć odluke više ne postoji!
Danas živimo u svetu gde smo često izolovani od prirodnog uticaja magnetnog polja koje je i ovako drastično oslabilo a i dalje slabi.

preuzimanje-2 Zgrade od betona, ćelika, vozila pa i elektrosmog još nas dodatno odvajaju.
Potrebno magnetno polje za normalan razvoj svih živih bića na planeti je 1G/cm2 a sada je trenutno 0,37 G/cm2. “”2/3 manje”” Na ovo dodajte betone, čelik, vozila i ekektrosmog pa će vam biti jasno kakvog je zdravlja narod i zašto je sve bolesniji.
Prirodno magnetno polje može imati samo prirodnu zamenu i dotitranje samo prirodnim magnetima. To se i nalazi u našem predivnom nakitu pa samo koristite u dovoljnoj meri ili na predeo potencijalnog oboljenja.

Ostalo,, kao na primer izuvanje cipela da se hoda bos ili najdanovi krugovi su samo blaga i trenutna donacija onoga što nedostaje. Nama treba mnogo više i to konstantno.
Ko je pametan, razuman i otvorene svesti će ovo shvatiti i neće mu biti potrebna više ni jedna studija da bi potražio drugo rešenje. Kompanija Energetix je upravo mislila na to. Danas inamo savremenu metodu dotiraja prirodnog magnetizma, bez izuvanja cipela ili traka koja može da se primeni konstantno u dovoljnoj meri.

Više o donaciji prirodnog magnetno polja vidite ovde.

Leave a Reply