Želite ostaviti pušenje a ne znate kako!

with Нема коментара

ego

Kako ostaviti pušenje? Uradimo pravu stvar prvo zbog sebe!

Obično je to težak problem osobama koje su nekako počele da ozbiljno razmišljaju da ostave cigarete. Ima onih koji su sebi jasno zacrtali da ne žele da ostave cigarete ali mogu bar o tome da polako razmišljaju ili da prenesu ovu priču nekom ko želi da ostavi pušenje cigareta.


Ako ste pokušavali da ostavljate na kratko cigarete onda ste osetili kako se odjednom budi potreba i želja za cigaretama jer mozak, tačnije podsvesni program, pušta u naše telo hormone koji izazivaju želju i zavist jer je mozak navikao na određenu dozu nikotina i stvorio naviku koju treba promeniti.


Naša podsvest ne želi promenu iako mi možda jako želimo na svesnom nivou. Mi smo svesni da su cigarete jako štetne ali trebamo naučiti podsvest da će ostavljanje cigareta doneti bolje emocije i osećaje ako privremeno pa posle trajno ostavimo cigarete. To reprogramiranje zahteva čvrstu odluku i spremnost jer će mo inače najčešće ostaviti cigarete u ne daj Bože slučaju ako se desi neka katastrofalna posledica ili problem zbog pušenja.

Mnogi su ostavili cigarete tako što su bili u lošem zdravstvenom stanju pa je kod takvih osoba preovladao strah od smrti u odnosu za željom za pušenjem. Međutim svesni smo toga da pušenje kod mnogih izaziva pozitivne emocije a da bi ostavljanje toga bilo veliko odricanje. To jeste od najvećih problema kod pušača. Naravno da su to samo misli i nerealne činjenice jer čovek može biti srećan i bez cigareta.

Ako znamo da naš mozak čine posvest od 90% a svest 10%, onda kako da svesno pobedimo našu podsvest koja je neuporedivo jača?

Više o svesnom i podsvesnom delu mozga i kako oni funkicišu ćete pročitati ovde.

Lakše je uraditi nešto pogrešno ili ne uraditi ništa nego uraditi nešto baš kako treba”

Ovo je već pitanje ličnosti i jakog karaktera pa osobe koje nisu spremne lako nađu izgovor i odustaju. Ne odustaje od sebe i pokušajte razumeti ovo na dalje. Odustali su samo oni koji nisu istrajali ili nisu ovo razumeli.

Za ostavljanje cigareta je veoma važan motiv. Jedan od motiva je svakako zdravlje a mogu biti i drugi. Pronađite sebi dovoljan jak motiv i počnite sa reprogramiranjem svoje podsvesti koja upravlja vašim navikama i emocijama.


Na podsvest trebamo delovati uporno i svesno ponavljajući par afrmacija više puta dnevno radi ubećivanja i
njenog reprogramiranja.
Afirmacije koje treba stalno ponavljati više dana ili nedelja su: “Spreman sam da ostavim cigarete iako i ne znam kako.”

Drugu ponavljati u isto vreme kao i prvu pogotovo kada se javlja želja za pušenjem posle pauze: “Kada ostavim neko vreme cigarete, osećam se sjajno jer je to samo navika”.


Ovim afirmacijama i stalnim ponavljanjem će mo ubediti svoju podsvest da promena ili ostavljanje na kratko cigreta donosi bolje emocije ili osećaj a nasuprot će mo ako praktično pokušavamo u isto vreme da pravimo sve veće pauze između dve zapaljene cigarete, osetiti kako i cigarete imaju lošiji miris i ukus.
Afirmacije bez pokušaja da napravimo sve veće pauze između zapaljenih cigareta neće dati velike rezultate jer samim tim lažete sebe i niste doneli pravu čvrstu odluku.


Posle prvog dobrog osećaja uspeha će se polako podsvest naučiti da će ostavljanje cigareta doneti samo bolje i neće nam toliko ulivati hormone zavisti i želje za cigaretama-nikotinom.
Bićete sigurni da ste na dobrom putu i da možete trajno uspeti pobediti sebe. Nastavite istim programom sve dok skroz ne ostavite cigarete.

Videćete! Mnogo je bolji život bez cigareta. Sve će onda ići u vašu korist i razdvojićete sva lažna osećanja od pravih koje ste imali dok ste pušili.

Imaćete i jači karakter. To će vas načiniti boljom osobom. Napredovaćete u svakom pogledu.


Ako u međuvremenu ne želite da trujete okolinu i sebe onda je tu proizvod kompanije Energetix TTC-10.

images-2

Ovo je proizvod namenjen pušačima da se neutrališe štetnost duvana i duvanskog dima. Većina pušača je svesna štetnosti duvanskog dima ali kako kažu vole da puše. I ja sam bio pušač. Ovo je proizvod upravo namenjen takvim osobama.Da vam cigarete ostanu iste sa ukusom i mirisom ali da se neutralšu toksične i štetne supstance.Da svojim duvanskim dimom ne tujete pasivne pušače. Duvanski dim je štetan za aktivne i pasivne pušače. Korišćenjem ovog proizvoda, duvanski dim više nema tako jak i otrovan miris. Svi znamo šta ima sve u duvanu. Nikotin, katran, ugljen monoksid, gasovi, sumpor radi boje, olovo radi ukusa, antifriz i azbest radi vlage, radioaktivne čestice još prilikom uzgoja, najmanje 43 kancerogene a preko 4000 drugih štetnih supstanci. Da nepominjemo selenvodonik koji je 200 puta otrovniji od cijanvodonične kiseline itd.Da li ste znali da u jednoj cigareti ima 1.2 g nikotina.Da li znate da od 2 grama nikotina ubija miša na licu mesta.

Ovaj proizvod je pravo rešenje jer poskupljuje kutiju cigareta samo za dva dinara a može da neutrališe većinu ovih stvari koje sam nabrojio i može da prečisti 500 kutija cigareta. Ova keramička cigareta, lepog i elegantnog izgleda, sa rupicama po sebi se ubacuje u kutiju cigareta a uzimaju se i puše cigarete koje su bile neposredno u kontaktu sa proizvodom TTC-10. U unutrašnjosti keramike se nalazi naš aktivirani zeolit Detoxamin. O Detoxaminu imate isto na našem sajtu ovde. Samo da napomenem da naš zeolit upija i neutrališe sve ove nabrojane supstance jer mu je to prirodna osobina. Kroz takvo mikrostrujanje vazduha i dodirom može da neutrališe kompletno jednu paklu dnevno. Ako pušite dve pakle uzmite dva ili ubacite u paklu dan ranije. TTC-10 je prava stvar za pušače a najhumanija za druge! Ovaj proizvod je dobio nebrojeno nagrada. Potražite ga u našoj prodavnici.

Autor: Goran Antanasijević

Leave a Reply