Gde početi, pitaju se mnoge savremene dame?

with Нема коментара

Gde početi, kako biti lepa i privlačna su pitanja koja muče mnoge savremene dame.

” Lepota počinje u onom trenutku kada odlučiš da budeš svoja “!
Shvati da si sebi najpreča. Živi sa manje nervoze, negativne energije, neka te ne dotiču tuđa mišljenja, radi ono što želiš, raduj se i bez razloga, manje planiraj, prepusti se trenutku. Sutra je novi dan. Ne peglajte lošu gadrerobu jer neće nikada biti nova. Ne peglajte loše odnose i nesporazume jer sa lošim ljudima uvek ispadne loše. Ne gubite vreme već osmeh na lice, idite napred i širite ljubav.

Danas budi sve što hoćeš! “Sve će na kraju ipak nekako doći na svoje “. Moraš iskreno verovati u to.

 Mnoge dame u današnje vreme su u potrazi za životnom srećom ali na način, očekujći da se odnekud pojavi princ radi ispunjenja svojih snova. Ali nažalost samo mali broj dama će shvatiti pravu prirodu života i potruditi se da prvo one postanu prave princeze.
Verujem da ih je sve više i više koje to shvataju.
Dame ne zaboravite da pravi prinčevi uvek tragaju za svojom princezom. Samo će se same sličnosti između princa i princeze privući. To je zakon prirode.
Pravu damu ne čini garderoba, šminka, bogati princ ili skupa kola. Pravu damu čini odgoj, energija, ženstvenost, stil, stav i drugi maniri. To su sve unutrašnje osobine.
Okrenite se sebi i tu je početak. Učite, razvijajte se i napredujte.  Ali ako vam je ipak i to za početak mnogo onda bar skuvajte sebi kafu i uživajte u tome.
Setite se ovih rečenica: “ono što zračiš to i privlačiš”, “u životu privlačiš najviše ono što jesi a ne ono što želiš” i verujte u sebe i razvijate dobro osećanje.
U životu ne pobeđuju i ne uspevaju samo oni koji su jači i bolji već je veća mogućnost da pobede i uspeju oni koji su uporniji i naročito oni koji veruju u sebe. Ne odustajte nikada od svojih snova i bitno je da ste shvatile gde je početak.
Nije bitno kolikom brzinom napredujete u svom razvoju već je bitnije da se krećete u pravom smeru. Bitno je da se dobro osećate zbog toga. Neka vam to bude orjentir.
Početak je uvek “Dobro osećanje” i moraš verovati iskreno da će dobro doći.
Autor: Goran Antanasijević

Leave a Reply