KAKO SE KALCIJUM PONAŠA U NAŠEM TELU.

with Нема коментара

fotografija0016

(tekst pripada grupaciji -uslov za život -magnetno polje zemlje)

 

Još jedan razlog, zbog koga bi svi trebalo da najmanje koriste: štapić za polarizovanje vode ili još neki drugi proizvod iste kompanije Energetix.

Do sada su u nauci dobro proučeni svi putevi ulaska kalcijuma u organizam, njegova regulacija parathormonom (hormon koji luče paratireoidne žlezde) i D vitaminom.

Zvanična medicina baš najbolje ne može da objasni kako se kalcijum taloži gde ne treba, zbog čega ubrzano nestaje iz kostiju prouzrokujući bolnu osteoporozu itd.

Zvanična medicina ne može da primeni ovo znanje jer u njenom zvaničnom stavu lečenja ne postoji primena prirodne magnetne terapije, magnetne vode ili Detoxamina.

Kompanija Energetix sve ove proizvode zaštitila patentom, koje ću vam na dalje objasniti kako deliju, a klasična medicina je dala samo zvaničnu potvrdu tome i odobrila kao alternativni vid lečenja.

Važeće saznanje savremene nauke je kada dođe do taloženja kalcijumove soli u zidovima krvnih sudova, ubrzo se tu i nađu i drugi elementi koji čine arterosklorotični plah i zajedno sa holesterolom i ostalim činiocima koji se nalaze u krvnoj struji, prouzrokuju takozvanu insuficijenciju cirkulacije. Prosto rečeno , dolazi do nedostatka krvi, kiseonika, hrane i energije u delu tela za koji je taj krvni sud zadužen.

Ako dođe do taloženja kalcijumove soli u bubrezima, ubrzano im se pridružuju nečistoće, izlučene soli, bakterije itd. i tako počinje da raste kamen (bocvaki) koji polako razara bubrežno tkivo a njegovo razbijanje i izbacivanje prouzrokuje jedan od najintenzivnijih bolova koji čovek može da podnese.

Treći neprijatelj naše pokretljivosti i životne radosti je kalcijum nataložem u ovojcima zglobova, izazivač hroničnog reumatizma. Na ovaj način naš kalcijum, koji nam je itekako potreban, jednim udarcem uništava cirkulaciju, bubrege, i zglobove. A mi smo i pored toga prisiljeni zbog osteoporoze da ga uzimamo u obliku tableta!

KOJE JE REŠENJE ILI LEK ?

Odgovor leži u uvođenju kalcijuma u magnetno polje! Ovo i klasična medicina zna ali nema način primene. Kalcijum u magnetnom polju dobija instrukcije. Nejonizovani postaje jonizovan kalcijum. (videli ste sliku)

Razbija se na submolekule, počinje da se kristališe u obliku zrna pirinča i počinje drugačije da se ponaša. Kod ne jonizovanog i ne namagnetisanog kalcijuma, kristali kalcijuma izgledaju pod mikroskopom kao zvezde s bodljama, a kod jonizovanog ili namagnetisanog izgledaju kao zrna razvučenog pirinča- kao lako pokretne ljuspe . U organizmu isto tako izgledaju. Jonizovan kalcijum se lako se izbacuje urinom iz bubrega i bešike, ne kači se za zidove krvnih sudova, ne kači se za ovojnice zglobova, lakše se ugrađuje u kosti. Ako već postoji u telu (krvni sudovi ili bubrezi itd..) sa ovakvom kristalnom strukturom, polako se rastvara i izbacije a tkiva se bolje ishranjuju i obnavljaju.

Svaka kost čoveka tokom života se razgrađuje a nova se stvara. U srednjim godinama, procesi koji razgrađuju kosti su 4 puta jači od procesa koji grade kosti. Pogotovo u oslabljenom magnetnom polju zemlje koji već imamo (drastičan primer kao kod naučnika u kosmosu bez magneta u skafanderima), može se i kod najzdravijih ljudi javiti osteoporoza i za mesec dana. Kada se desi manjak kalcijuma u organizmu, naš mozak angažuje kalcijum iz kosti ali kada treba ponovo da se ugrade u kost, kalcijum ne jonizovan zbog slabog magnetnog polja zemlje se kači, kao što sam već objasnio, negde drugde. Ortopedi dobro znaju da je zarastanje kostiju u magnetnom polju tri puta brže. U medicini postoje ELEKTROmagnetne terapije koje služe u toj svrsi. Nije prirodna i ima ograničenja u upotrebi. Nisu sve magnetne terapije terapije iste a naučićete to u tekstovima na sajtu o magnetnoj terapiji Obavezno pročitati.

Svi znaju da su slobodni radikali jako štetni. Mnogo se više stvaraju nego što organizam može sam da ih izbaci. Imaju nesparene elektrone koji prouzrokuju mnoge štete na organizam. Težeći da se uravnoteže oni kidaju i razaraju ćelije mišića, krvnih sudova, mozga i kradu kalcijum iz kosti. Ovo ubrzava sve probleme koje sam naveo.

Jedina Vaša preventivna mogućnost je upotreba prirodnog magnetnog polja.

Da je zemljino magnetno polje normalno, ovo ne bi imalo smisla. Ovo je samo vaš interes pa vas o tome zvanično neće učiti niko u skorije vreme.

Pošto je zvanično prirodno magnetno polje, koje utiče na sva živa bića, opalo sa 1G/cm2 na 0,37 g/cm2. U stambenim zgradama još je daleko manje a samim tim, zdravstveni problemi veći. Ovo je sada neophodna pomoć i preventiva. Tu se koriste jedini potpuno bezbedni i ispitani proizvodi sa prirodni magnetima ugrađeni u nakit, kao i štapić sa prirodnim magnetom za polarizovanje obične vode. Tako se dobija živa voda. Takođe preventivno svi treba da koriste zeolit Detoxamin zbog viškova slobodnih radikala, dotiranja prirodnog kalcijuma i bolje same ugradnje kalcijuma u kosti. Ovom preventovom se značajno usporava proces starenja a popravljaju se ili nestaju mnoge druge tegobe.

Imate toga više da pročitate na našem sajtu a za više je obavezno savetovanje sa stučnjacima iz ove oblasti.
Telefon za konsultacije 064/127-85-65

Ili pitajte kroz rubriku Kontakt. Rado će mo vam izaći u sustret.

Leave a Reply