Prirodna krema za negu kože – Kamilica

with Нема коментара

Ova krema ima u   osnovi jako   koncentrovanu i   široku paletu biljaka   (kamilica, neven,   majčina dušica,   bosiljak, ruzmarin,   kantarion, hajdučka   trava). Pravi “švedski sto” za kožu i kožne ćelije. Koža jede sve što nanesemo pa joj ovi satojci daju energiju, podsticaj za regeneraciju, otpornost i dugotrajnu lepotu. Koža se sa ovom kremom jako brzo umiruje i prija osetljivijoj koži bog svega u sastavu i pogotovo dominantne kamilice. Ova krema jednostavno postaje neodoljiva, pa i naša svakodnevnica. Pogodna je za sve tipive kože, ko voli kamilicu, a najviše za mlađe osobe ili osobe sa osetljivijom kožom. Našoj koži je potreba priroda a ne hemikalije ili kreme koje nisu sto posto jestive. Vidite sastave vaših krema. “Ono što ne bi smo jeli ne bi trebalo da mežemo na kožu” Ovo je zato pravi izbor.

Krema se radi ručno pa su svi prirodni sajstojci jako iskoristljivi za naše kožne ćelije. U kremi ne postoje veštački konzervansi ili veštačke formule priordnih jedinjenja i vitamina.
Podloga ove kreme je maslinovo i kokosovo ulje.
Konzervans je pčelinji vosak a ovde je dominantna je kamilica kao pravi satojak za osetljivu kožu ili koji želite koristiti. Ima blaga antibakterijska svojstva. Pogodna je najviše za lice i ruke a može i za druge delove tela po želji. Miriše blago na kamilicu i bilje. Jako je lepo razmaziva i fine teksture. Zbog toga dugo traje. Nije premasna i upija se lako u kožu za minut. (vidi sliku)

Daje odličan osećaj odmah pri mazanju i odmah se primeti kako koža postaje mekša, lepša i nežnija. Samo je treba koristiti jer koži treba vreme da odbaci nepravilnosti i zameni stare kožne ćelije za mlađe. Ono što priroda popravi to ostaje drugotrajnije. To ne treba izgubiti iz vida i samo je onda vaša briga da redovno održavate vašu kožu “samo prirodom”.
Neto kreme je 50 ml. Pakovana je u providnoj flašici sa dozerom. Datum pakovanja je ispisan na ambalaži. Držati je na normalnoj sobnoj temperaturi. Ne na suncu i ne mora u frižider. Rok trajanja je 2 godine. Ako kojim slučajem niste zadovljni, možete je vratiti odmah i mi će mo vam vratiti vaše pare.

Cena kreme: 300 RSD + PTT

Telefon za pitanja i poručivanje: 064/127-85-65

Ili Kupi Odmah

Leave a Reply