Pogled na svet

with Nema komentara

Mi svi verujemo u nešto ali često puta i nismo sigurni da je to i ispravno jer smo se više puta u životu razuveravali od stvari u koje smo verovali.
Moramo dozvoliti sebi da učimo, čitamo i slušamo bez obzira koliko nas ponekad uverenja udaljavaju od toga. Problem je u nama jer naš svesni um najčešće odbacuje promene, makar to bila samo misao, ma koliko bile dobrei u našem interesu. Pojave se predrasude i strahovi što je možda inormalno po prirodi čoveka. Zavirite više u svoje srce jer ono zna bolje vaše potrebe i želje jer to često puta nisu u skladu sa svesnim umom i sadašnjim pogledom na svet.
Kada promenimo pogled na svet, ujedno i menjamo uverenja pa tako i naš organizam i ćelije reaguju adekvatno na promene i prilagođavaju se sredini koju vidimo i osećamo a ne u možda onakvoj kakva jeste i u kakvoj stvarno živimo.
Svakodnevne misli utiču na naše zdravlje i trebalo bi svakodnevno da imamo više pozitivnih od negativnih misli. Dans u društvu koje živimo ima više negativnih misli i pogrešnih uverenja. Bolja i lepša percepcija stvara više lepih i pozitivnih misli, daju nam veru i ljubav koja je neophodna zanapredak. Ako su te promene pozitivne kao i misli koje imamo tokom dana, promeniće se i naše zdravlje. Spajaće mo se na novim stvarima i pozitivnim ljudima pa nemojte se iznenaditi kada vam kako kažu odjednom procvetaju ruže u životu jer to je nagrada za lično ulaganje i radom na sebi.Radite ono što volite i ono što jeste. Nemojte stalno raditi ono što su drugi pokušavali celoga života da naprave od vas ili ono što niste. Jedino je rešenje da vi iskreno odlučite da menjate sebe u osobu koju ste priželjkivali celoga života.
Naše zdravlje je posledica naših misli, uverenja i načina života! Menjajte svoj pogled na svet!

Leave a Reply